Ούτε σήμερα βγαίνει οριστική απόφαση!

14/09/2012 - 12:09 Τελευταία τροποποίηση στις 14/09/2012 - 12:16

Δε θα ολοκληρωθεί ούτε σήμερα η "αποκατάσταση" των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή με τη λήψη οριστικής απόφασης για τη συμμετοχή τους στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Για το θέμα συνεδριάζει στις 13:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, όμως μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν συμφωνηθεί τα ανταλλάγματα και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι η συγκρότηση μιας επιτροπής που θα συζητήσει με τον ΟΠΑΠ, το ενδεχόμενο αύξησης της χορηγίας, κάτι που σημαίνει νέα παράταση στην αγωνία.

Μάλσιτα, αν δε βρεθεί λύση μέχρι την Τρίτη (18/9), ενδέχεται να αναβληθεί εκ νέου η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League.

Η Super League δείχνει θετική ως προς το αίτημα της Football League για τον υποβιβασμό δύο ομάδων και την άνοδο τεσσάρων, όμως αντισταθμιστικά ζητά αύξηση της χορηγίας από τον ΟΠΑΠ, αν είναι δυνατόν στα επίπεδα του 2008 (πληροφορίες κάνουν λόγο και για "κλειστό" τριετές συμβόλαιο), ενώ αρνείται το αίτημα της Football League για καταβολή του 10% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, κάτι που τέθηκε ως όρος στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η αντιπροσωπεία της μικρής λίγκας με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

(Πηγή: soccerplus.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey