Δεν προσκλήθηκαν οι "τρεις"!

20/09/2012 - 20:18

Η Football League δεν έστειλε έγγραφο στους "τρεις" για την κλήρωση της Παρασκευής (21/9), αλλά Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής πήραν τη διαβεβαίωση πως αν αλλάξουν τα δεδομένα θα «ειδοποιηθούν» τηλεφωνικά.

Το σίριαλ της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League κρατά την αγωνία του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα και ο Ηρακλής μπορεί να ανακοινώθηκε πως μπαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά στο δεύτερο σκέλος της απόφασης υπήρχαν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό.

Μέχρι τώρα δεν έχουν εκπληρωθεί και επειδή υπάρχει πίεση από τις υπόλοιπες ομάδες να αρχίσει επιτέλους το πρωτάθλημα, η Football League θέλησε να βάλει χρονικά όρια, τα οποία έχει ήδη παραβεί μέχρι τώρα τέσσερις φορές, με τη μετάθεση της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Ακόμη ένα σημείο πίεσης αποτελεί το ότι δεν κάλεσε τις τρεις ομάδες στο συμβούλιο και βέβαια στην κλήρωση που θα γίνει μετά από αυτό.

Στην κλεψύδρα του χρόνου πλέον αρχίζει να τελειώνει η άμμος και μέχρι τις 12 αύριο το μεσημέρι πρέπει να έχουν καταλήξει. Η Super League με τον ΟΠΑΠ δεν έχουν κλείσει τα θέματά τους. Δύσκολα θα δεχθεί η Super League να κάνει την αναδιάρθρωση με υπόσχεση να τα πουν μέσα στο 2013, όταν και θα έχει αλλάξει η μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ και πιθανότατα πολλά άλλα ακόμη που αυτή τη στιγμή ίσως είναι ευκολότερο να "κλειδώσουν".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey