Σκέψεις για πρωτάθλημα δύο ομίλων!

21/09/2012 - 13:43 Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2012 - 13:49

Στη Football League πλέον συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα σε δύο ομίλους, ώστε να μειωθούν οι αγωνιστικές και τα ταξίδια των ομάδων.

Στο τραπέζι του διοικητικού συμβουλίου κατατέθηκε η πρόταση να διεξαχθεί πρωτάθλημα σε δύο ομίλους των 13 ομάδων. Η συζήτηση ξεκίνησε μετά το αίτημα του Οικονόμου Τσαριτσάνης να μπει στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ώστε να μην ξεκινήσει με μονό αριθμό ομάδων η διοργάνωση. Η σκέψη αφορά στη δημιουργία δύο ομίλων με την είσοδο στο πρωτάθλημα ακόμη πέντε ομάδων από τη Football League 2.

Οι ομάδες που έχουν προταθεί για να μπουν στην κατηγορία είναι αυτές που βαθμολογικά βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις των δύο ομίλων της Γ' Εθνικής. Δηλαδή, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, η Ζάκυνθος, ο Πανηλειακός, η Γλυφάδα και ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Αυτό θα δημιουργήσει λιγότερες αγωνιστικές και σαφώς λιγότερα έξοδα για τα ταξίδια στις ομάδες...

Βάσει της συγκεκριμένης πρότασης οι όμιλοι θα χωρίζονται ως εξής:

Στο Νότιο όμιλο θα παίξουν οι ομάδες: Απόλλων, Βύζας Μεγάρων, Γλυφάδα, Φωκικός, Πανηλειακός, Παναιτωλικός, Παναχαϊκή, Ολυμπιακός Βόλου, Καλλιθέα, Εργοτέλης, Ψαχνά και Ζάκυνθος.

Στο Βόρειο όμιλο θα μετάσχουν οι: Γιαννιτσά, Επανωμή, Καλαμαριά, Πιερικός, Πανσερραϊκός, Οικονόμος, Νίκη Βόλου, Καβάλα, Λάρισα, ΑΕΛ Καλλονής, Ηρακλής, Εθνικός Γαζώρου και Δόξα Δράμας.

(Ρεπορτάζ: flnews.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey