Καβακάς για ΑΕΛΚ και Αιολικό στο Sentra FM

12/10/2012 - 15:16 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2012 - 15:31

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM 103,3 και αναφέρθηκε στο όραμα που υπάρχει στην ΑΕΛΚ, στον Πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μιχαλάκη, στις δυσκολίες της φετινής Football League, αλλά και στον Αιολικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛΚ:

«Αυτό που θέλουμε είναι η Καλλονή, που είναι γνωστή για τις σαρδέλες, να γίνει γνωστή και για την ομάδα της. Έχουμε παίξει μόνο 4 ματς, είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η ομάδα γεννήθηκε για να κάνει πρωταθλητισμό. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι δημιουργική έχουμε καλή ομάδα την πιστεύουμε κι έχουμε στόχο τον πρωταθλητισμό.

Θεωρώ ότι η Καλλονή είναι ανερχόμενη δύναμη με έναν πρόεδρο που έχει οραματιστεί μια ομάδα που θέλει να την βλέπει στη μεγάλη κατηγορία. Έχει ξεκινήσει να φτιάξει στάδια δικό της, προπονητικό κι αυτό θέλει χρήμα και όραμα. Ανθρώπους σαν τον κ. Μιχαλάκη εμείς οι παίκτες και οι προπονητές θα πρέπει να τους κρατάμε στον χώρο με νύχια και με δόντια. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος με δική του φιλοσοφία. Μακάρι να είχαμε κι άλλους προέδρους σαν κι αυτόν.

Ο κόσμος στο πρώτο ματς με την Παναχαϊκή έδωσε βροντερό παρών. Παίζουμε στην Μυτιλήνη. Εγώ από την πλευρά μου θα έλεγα ότι το νησί έχει δυο ομάδες την Καλλονή και τον Αιολικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο ο Αιολικός. Αν προέρχεται από τον χώρο του Αιολικού ο κόσμος ή από την Καλλονή είναι δευτερεύον. Τους φιλάθλους και τους οπαδούς τους δημιουργείς σε βάθος χρόνου. Ο Πλατανιάς δεν είναι αντιπροσωπευτικός ο κόσμος που πάει 4000. Δεν είναι όλοι πλατανιανοί. Οι άνθρωποι είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

Αναφερόμενος στο ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα διεκδικήσουν την άνοδο είπε:

«Ακόμα δεν θέλω να πω αν υπάρχουν φαβορί. Περίεργη κατηγορία με ιδιομορφίες. Παίκτες της Σούπερ Λίγκας παίζουν στη Β’ Εθνική. Δεν ξέρουμε αν θα προσαρμοστούν. Φέτος τα πράγματα είναι καλύτερα. Είναι εμφανής η διαφορά ποιότητας. Φέτος όμως η ποιότητα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και σε σχέση με ομάδες της Σούπερ Λίγκας.. Θα το δείτε και στο Κύπελλο. Δεν θα είναι έκπληξη αν ομάδες της κατηγορίας μας προκριθούν. Τα φαβορί έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό. Εμείς το έχουμε ως στόχο. Αν το θεωρείτε έτσι, μπορεί και να είμαστε. Αλλά όλα φαίνονται στο γήπεδο.

Όταν παίζεις Κυριακή-Τετάρτη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι φυσικό να βγάλεις κούραση. Αν συνεχιστεί έτσι θα χουν όλες οι ομάδες πρόβλημα. Εκεί θα μετρήσει το βάθος του πάγκου. Η ομάδα μου έχει δύσκολο ξεκίνημα παίξαμε με δυνατές ομάδες. Το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων 10 ετών, βαριές φανέλες με κόσμο και θέλουν να ανέβουν κατηγορία».

(Πηγή: flnews.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey