Πένθος στις Σέρρες για Θεοδωρίδη

04/04/2013 - 11:21 Τελευταία τροποποίηση στις 04/04/2013 - 12:28

Theodoridis_Panserraikos_ripΤον πιο δύσκολο αγώνα, αυτόν για να κρατηθεί στη ζωή, έχασε το πρωί της Πέμπτης ο Πέτρος Θεοδωρίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού, που εδώ και 1,5 μήνα περίπου νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης λόγω προβλήματος στο αναπνευστικό, "έσβησε" τελικά σε ηλικία 66 χρονών.

Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες και οι θεράποντες γιατροί παρουσιάζονταν απαισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του. Τελικά, δυστυχώς για όλο τον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιβεβαιώθηκαν... 

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 16 Μαΐου του 1947. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, της Μόνας και του Λάζαρου. Από τις αρχές τις δεκαετίας του '80 ο Θεοδωρίδης άρχισε να είναι ενεργό μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής σε διάφορα πόστα, πρώτα ως διευθύνων σύμβουλος και μετά ως πρόεδρος, από τη σεζόν 1982-83, μέχρι και το 2000, οπότε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, κυρίως λόγω της κόντρας του με τους οπαδούς του «γηραιού».

Με την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ασχολήθηκε τα τελευταία 9 χρόνια. Από τον Ιούλιο του 2004 που ανέλαβε, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σπύρο Κούτλα, μέχρι και σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος της Ε.Π.Α.Ε την σεζόν 2007-08 και πολλές φορές, όπως άλλωστε και φέτος, ήταν αντιπρόεδρος της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey