Μαύρα περιβραχιόνια σε όλα τα ματς

04/04/2013 - 12:44

epae_kalogiannis_antiproedroi2Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη σήμερα το πρωί στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης λόγω προβλήματος στο αναπνευστικό, σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής, της οποίας υπήρξε Αντιπρόεδρος μέχρι σήμερα, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε σαν ελάχιστο φόρο τιμής προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, να τηρηθεί σε όλους τους αγώνες της 32ης Αγωνιστικής ενός λεπτού σιγή, ενώ οι ποδοσφαιριστές κάθε ομάδες θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Football League: "Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι  της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ  εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ και Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί  θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια. Η Διοργανώτρια αποφάσισε  σαν ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή,  οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια  στους αγώνες της 32ης αγωνιστικής  και αύριο, ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey