Τα...χρειάστηκε ο Διαγόρας!

01/03/2015 - 20:32 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2015 - 13:10

Έστω και δύσκολα, ο Διαγόρας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ολύμπου και να διατηρήσει την διαφορά που παρακάμπτει τα μπαράζ, για την ανάδειξή του σε πρωταθλητή. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής όμως τα βρήκε σκούρα απέναντι σε έναν ψυχωμένο Όλυμπο, που ισοφάρισε με τον Καλουτζή στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Φιλιανού από το πρώτο μέρος. Όμως η καρδιά του πρωταθλητή χτύπησε λίγο αργότερα και με γκολ του Βαξεβάνη, η ομάδα του Παπαλόπουλου πήρε τη νίκη με 2-1, αφήνοντας όμως τους παράγοντες του Ολύμπου με παράπονα για τη διαιτησία.

Το ίδιο δύσκολα κατάφερε και η Γέρα να πάρει τη νίκη από τον Αλκιβιάδη στο Κάτω Τρίτος, με γκολ του Συβρή. Με ένα γκολ πήρε το «τρίποντο» και ο Ατρόμητος Ανεμώτιας στα Λουτρά, με γκολ του Τουμπακάρη στο 58΄. Ο Αετός φωνάζει όμως για μία περίπτωση πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής Ερμής και Βύρωνας είχαν από ένα καλό ημίχρονο και μοιράστηκαν στο τέλος βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Ερμής προηγήθηκε με τον Δήμο στο πρώτο μέρος και ο Βύρων ισοφάρισε με γκολ του Ευαγγέλου στο 75΄.

Άνετα πήρε το «τρίποντο» ο Παλλεσβιακός με σκορ 5-0, έχοντας αντίπαλο την καταδικασμένη Άναξο. Ο Κοκκώνης πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του Μάτα και οι Κούτσας, Καβαλίκας και Μαστραντωνάς από ένα.

Το ίδιο εύκολα επικράτησε και ο Οδυσσέας Ελύτης της Προοδευτικής με σκορ 5-1. Ωστόσο η Προοδευτική κατέβηκε στο γήπεδο λαβωμένη και με μόλις 11 παίκτες στην αποστολή. Στο 20΄ έχασαν με τραυματισμό και τον Τσεσμελή και παίζοντας ουσιαστικά με παίκτη λιγότερο όλο το ματς, δεν ήλπιζε σε κάτι καλύτερο. Ο Ελύτης με δύο γκολ του Μιχαλακέλλη και των Τσιπά, Πιπερά και Βαριεμέζη έφτασε στην άνετη επικράτηση. Το γκολ της τιμής για την «Πρόο» πέτυχε ο Ράπτης.

Τέλος χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση Πολιχνίτου-Κεραυνού.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey