Πρωταθλητής και τυπικά ο Διαγόρας

22/03/2015 - 23:00

Ο Διαγόρας εφασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή μετά τη νίκη του στα Λουτρά επί του Αετού (0-3), χάρη στα γκολ των Μπίρη, Φιλιανού και Τριανταφύλλου. Η ομάδας της Αγίας Παρασκευής έχει στο παλμαρέ της ακόμα τρία πρωταθλήματα, εκτός του φετινού (1984-85, 2006-07 και 2008-09), διεκδικώντας φέτος με αξιώσεις την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Η Αναγέννηση Γέρας κέρδισε τον Παλλεσβιακόι (5-2), με τον Σεραφίγγο να σκοράρει κατά ρυπάς, πετυχαίνοντας «καρέ» τερμάτων. Η ομάδα του Γιάννη Μανούσου πέτυχε ένα ακόμα τέρμα με τον Συβρή, που αποτελεί έναν εκ των πιο σταθερών παικτών της ομάδας. Για τον Παλλεσβιακό σκόραραν Κούτσας και Μαστραντωνάς.

Ο Οδυσσέας Ελύτης έφυγε νικητής από το "Μίζεργκαν" (1-2) απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που είχε τρία δοκάρια! Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη πήρε προβάδισμα με γκολ των Γιακαλή και Α. Παπαδόπουλου, ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μαστέλο. Τόσο εκείνος όμως, όσο και οι Ποσνακίδης, Μηνάς σημάδεψαν τα δοκάρια του Οδυσσέα Ελύτη.

Στα Πάμφιά, ο κεφάτος Κεραυνός Αφάλωνα θριάμβευσε κόντρασ στην Άναξο (6-1). Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή σκόραρε με τον Βαρνά, που πέτυχε χατ τρικ, και τους Ν. Βούρο, Ζουμπίλη και Διονυσάτο. Το γκολ της τιμής για την Άναξο σημείωσε ο Χαλκιώτης.

Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους ο Ερμής Παμφίλων, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία με στόχο την αποφυγή των μπαράζ. Η ομάδα του Μάριου Λουτραγώτη πέτυχε γκολ με τους Ζήση Δημάκη (2) και Καλλιμαντζέρου (2), με απ' ευθείας εκτελέσεις φάουλ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με πέναλτι του Κατσούρη.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στη Σκάλα Καλλονής, εκεί όπου ο Όλυμπος Αγιάσου κέρδισε την τοπική Προδευτική (3-4). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Βαγή, ωστόσο η "Πρόο" αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Κουμέλλη, παίρνοντας προβάδισμα με γκολ του Κάσσου. Στην επανάληψη, ο Ραφαήλ Κουκούλης ισοφάρισε για τον Όλυμπο και ο Λαλάς έκανε το 2-3, δείχνοντας το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του. Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Αιολικού πέτυχε και δεύτερο γκολ λίγο αργότερα για να διαμορφώσει το 2-4. Η Προοδευτική μείωσε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κουμέλλη, αλλά δε γλίτωσε την ήττα.

Ο Πολιχνίτος είχε κίνητρο απέναντι στον Αιγέα και τον φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ (4-1). Ο Ντούμας άνοιξε το σκορ και ο Φώτας εδραίωσε τη νίκη της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο γκολ με τους Φώτα και Αράπογλου, ενώ ο Αιγέας μείωσε με τον Αγιακάτσικα.


Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey