Έγινε η έκπληξη στο "Μίζεργκαν"!

25/10/2015 - 21:02 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2015 - 22:27

7η Αγωνιστική

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αχιλλέας Πέτρας 5-0 (2-0)
Πατσατζής, Βλουτέλλης, Πούλος - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Περίπατο έκανε ο Διαγόρας στην Αγία Παρασκευή, ξεπερνώντας με άνεση το εμπόδιο του Αχιλλέα Πέτρας με το εμφατικό 5-0. Δύο γκολ πέτυχε ο έμπειρος Χωριανόπουλος και από ένα οι Φιλιανός, Νεζάι και Βασίλογλου, για την ομάδα του Γιάννη Μανούσου.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Πολιχνίτος 2-1 (1-1)
Κάντας, Οικονόμου, Καραγιάννης - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Νίκη - ανάσα για την Προοδευτική, που γύρισε... τούμπα το ματς στη Σκάλα Καλλονής. Ο Πολιχνίτος προηγήθηκε με τον Ξινό (0-1), όμως οι γηπεδούχοι πήγαν με το ισόπαλο 1-1 στα αποδύτηρια για το ημίχρονο, χάρη στο γκολ του Γιαννακού. Τη νίκη με 2-1 για την "Πρόο" χάρισε ο Ιντζές, που λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όλυμπος Αγιάσου-Ερμής Παμφίλων 3-2 (2-0)
Μποντάκης, Συβρής, Μεστρός - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου

Πολύ όμορφο ματς πραγματοποιήθηκε στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, με τον τοπικό Όλυμπο να παίρνει τη νίκη επί του Ερμή Παμφίλων με σκορ 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ψαρρό, με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει από την άσπρη βπούλα του πέναλτι και το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Βουργουτζή, όμως ο Καμαρός έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Το τελικό 3-2 έγραψε ο Αναιρούσης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ερμής -στο ντεμπούτο του Θοδωρή Γιακαλή στον πάγκο του μετά την αποχώρηση του Τάσου Σπύρου- είχε και δοκάρι με τον Γιαλαμά, πιέζοντας για την ισοφάριση δίχως αποτέλεσμα.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αετός Λουτρών 1-1 (0-0)
Βουρανής, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ Αλκιβιάδη και Αετού. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καλλιμαντζέρο, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γονιδέλλη λίγο αργότερα. Ο Αλκιβιάδης είχε δοκάρι με τον Χατζηβαγιάννη στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο και η ομάδα των Λουτρών είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μαρμαλέκα, ενώ διαμαρτύρεται για την ακύρωση ενός γκολ, ως οφσάιντ, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Βύρων Μόριας 0-1
Λέκκας, Μπάλιακα, Καρμίρης - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Την πρώτη του απώλεια βαθμών βίωσε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, που ηττήθηκε στο "Μίζεργκαν" από τον Βύρωνα Μόριας με σκορ 0-1. Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο νεαρός Λάλος στο 20ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κανόγλου, ενώ δοκάρι είχε και η ομάδα της Μόριας με τον Τρακέλλη. Στα τελευταία λεπτά ο Βύρωνας αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παττέ με δεύτερη κίτρινη.

Κεραυνός Αφάλωνα-Παλλεσβιακός 3-0 (1-0)
Κουλουδής, Λυρής, Καρδάσης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση ο Κεραυνός Αφάλωνα συνέτριψε τον Παλλεσβιακό με 3-0, με τον Βαρνά να πετυχαίνει χατ τρικ! Κακός ο "Παλλέ", σε ένα ματς που ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Κομνηνού, που είχε και δοκάρι με τον Βουλγαρέλλη!

Αναγέννηση Γέρας-Αιγέας Πλωμαρίου (1/11, 11:00)

Οδυσσέας Ελύτης-Αίγειρος Μυστεγνών (1/11, 11:00)

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey