Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Αετού Λουτρών

30/06/2016 - 11:27

Ο Γιώργος Σπάρταλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αετού Λουτρών, για προσωπικούς λόγους σε μια αιφνίδια απόφαση, που ξάφνιασε ακόμα και τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Σπανό.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας των Λουτρών δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, κινούμενοι άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Και μάλιστα, με την επιλογή τους σκόρπισαν θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις του συλλόγου, αφού ο νέος προπονητής είναι ιδιαίτερα αγαπητός, διαμένοντας στα Λουτρά. Ο λόγος για τον Θεαγένη Διονυσάτο, που μέχρι πέρυσι βρισκόταν στο πλευρό του Πέτρου Μίχου στον πάγκο του Αιολικού, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εμπρός", ο Γιώργος Σπάρταλης τόνισε: «Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση και τον κόσμο για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε στον έναν χρόνο που ήμασταν μαζί. Ήταν μια ωραία χρονιά για όλους μας», κατέληξε χωρίς καμία άλλη εξήγηση, αφήνοντας να πλανάται ένα πέπλο μυστηρίου για το τι μεσολάβησε μεταξύ εκείνου και της διοίκησης που έφερε και το απρόσμενο «διαζύγιο». Από την πλευρά του ο Νίκος Σπανός επεσήμανε: «Δεν ξέρω πραγματικά γιατί ο Γιώργος Σπάρταλης φεύγει, αλλά δεν μπορώ κιόλας να μην τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο. Ο Γιώργος δεν ήταν απλά προπονητής της ομάδας, αλλά και ένας άνθρωπος που έτρεχε για τα πάντα, για το καλό του σωματείου. Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν κάποτε».

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ, στον Αετό στοχεύουν η ομάδα να απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από παίκτες που κατάγονται από τα Λουτρά και για το λόγο αυτό είχε συνάντηση με αρκετούς από αυτούς τις προηγούμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey