Δυσαρέσκεια Σανιδά για τις αποφάσεις της ΕΠΣΛ

20/07/2016 - 13:14

Το "SL" είχε σημειώσει εδώ και μέρες τη δυσαρέσκεια ορισμένων παραγόντων ως προς τις αποφάσεις της ΕΠΣ Λέσβου για το επερχόμενο πρωτάθλημα και πλέον οι "ενστάσεις" αυτές αποκτούν και ονοματεπώνυμο.

Ο Στέφανος Σανιδάς, επί σειρά ετών πρόεδρος του Αιγέα Πλωμαρίου, που παραμένει ενεργός διοικητικά με το συλλογο, άσκησε κριτική προς τη στάση της διοργανώτριας αρχής, μέσα από δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εμπρός". Διαχρονικά υποστηρικτής των τμημάτων υποδομής και της παραγωγικής διαδικασίας στο ποδόσφαιρο, ο κ. Σανιδάς μίλησε για «ανακολουθία των υποσχέσεων Ψαρρόπουλου» σε ότι αφορά τους παίκτες κάτω των 20 ετών.

Πιο αναλυτικά επεσήμανε: «Δυστυχώς, με όλα αυτά πήγαμε έναν χρόνο πίσω, με την υπόσχεση ότι τον επόμενο χρόνο θα το εξετάσουμε ξανά. Ενώ με δήλωσή του ο Σταύρος Ψαρρόπουλος είχε τονίσει ότι το μέλλον των συλλόγων είναι στις υποδομές και όποιος δεν έχει υποδομές δεν έχει μέλλον, εντούτοις είδαμε να εφαρμόζεται το αντίθετο από τη διοργανώτρια αρχή. Είναι κρίμα οι ηλικιακά γεννηθέντες 1999-2000 να μη θεωρούνται μικροί και να μην μπορούν να αγωνιστούν ως μικροί ηλικιακά. Εάν δεν υπάρχει υποχρεωτική συμμετοχή ηλικιακά μικρών παικτών, ασφαλώς και δεν υπάρχει μέλλον για το λεσβιακό ποδόσφαιρο», τόνισε πικραμένος, αφού δεν επιβραβεύεται η εξαιρετική δουλειά του Αιγέα στις ακαδημίες. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey