Πήρε Μαλακό, Χατζέλλη και... τρέχει ο Διαγόρας

22/08/2016 - 11:17 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2016 - 11:39

Μπορεί να πέρασε δύσκολο καλοκαίρι, όμως τελικά ο Διαγόρας Αγιάς Παρασκευής βρήκε λύση στα αδιέξοδα του και πορεύεται φιλόδοξα για ακόμα μια σεζόν.

Ο Φώτης Αλεξανδρής παραμένει στην προεδρία, πλαισιωμένος από ένα διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από νέα πρόσωπα, με φρέσκες ιδέες και αρκετή όρεξη. Φυσικά, πάντοτε στο πλευρό του συλλόγου βρίσκονται, έστω και εξωδιοικητικά, παράγοντες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το σύλλογο όπως ο Τόμι Χατζηκυριαζής.

Στα μεταγραφικά, ο Διαγόρας απέκτησε τον Γιώργο Μαλακό ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή του, ενώ ποιοτικές λύσεις αναμένεται να προσφέρει και ο νεαρός Χατζέλλης, που προέρχεται από την ΑΕΛΚ Κ20. Παράλληλα, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής διατήρησε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό της κορμό και φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει άμεσα τρεις ακόμα μεταγραφές.

Ο προπονητής Στρατής Αλεξίου θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενη την ομάδα του σε τρία φιλικά, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (24/8) κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής. Εν συνεχεία θα παίξει δύο ακόμα με τον Αετό Λουτρών, πρώτα στα Λουτρά (27/8) κι έπειτα στην Αγία Παρασκευή (31/8).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey