Δώσε τα προγνωστικά σου!

10/02/2017 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 10/02/2017 - 13:28

Με την αναμέτρηση μεταξύ Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και Ατρόμητου Ανεμώτιας στο ουδέτερο Γήπεδο Πέτρας να τραβάει το ενδιαφέρον, ξεκινά η 17η στροφή του φετινού πρωταθλήματος στην Α΄ ΕΠΣ Λέσβου. Ενδιαφέρον υπάρχει και στον Παπάδο, όπου η τοπική Αναγέννηση Γέρας θα υποδεχτεί τον Αρίωνα Μήθυμνας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Κεραυνός Αφάλωνα ελπίζει να επιστρέψει το Σάββατο στις νίκες, απέναντι στον Αχιλλέα Πέτρας, ο οποίος στο πικ του φορμαρίσματός του έπαθε τη «ζημιά» στο μη διεξαχθέν ματς με τον Όλυμπο Αγιάσου και περιμένει την απόφαση της πειθαρχικής για την τύχη του. Την Κυριακή, ο Παλλεσβιακός υποδέχεται τον Αίγειρο Μυστεγνών, ο οποίος επέστρεψε με επιβλητικό τρόπο στις νίκες και σκοπεύει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Στη Μόρια, ο τοπικός Βύρων κοντράρεται με τον Πολιχνίτο, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δυο ομάδες. Ο Όλυμπος Αγιάσου αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Αιγέα Πλωμαρίου, ο οποίος θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του Διαγόρα. Τέλος, ο Αετός Λουτρών καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο του Οδυσσέα Ελύτη, για να δώσει συνέχεια στις καλές παρουσίες του.

Πλήρης ο Διαγόρας, απουσίες ο Ατρόμητος

Αγωνιστικά, ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής είναι πλήρης, ο οποίος θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του και να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στη βαθμολογία, εν όψει των playoffs. Ο αγώνας πάντως διεξάγεται στο ουδέτερη και χωμάτινο γήπεδο της Πέτρας, που πλησιάζει πιο κοντά στις συνήθειες του Ατρομήτου Ανεμώτιας. Μιλώντας στο «SL» ο επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, επεσήμανε: «Η γρήγορη προσαρμογή μας στον αγωνιστικό χώρο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξίσωση της αναμέτρησης. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα έρθει μαζί και η νίκη». Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα παραταχθεί χωρίς τους έμπειρους Κουνιαρέλλη, Νερατζή, αλλά και τον νεαρό Καποδίστρια, με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Παπαδόπουλο να τονίζει: «Ξέρουμε το επίπεδο δυσκολίας και τη δυναμική του αντιπάλου, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποσπάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τα βλέμματα και στον Παπάδο

Ενδιαφέρουσα και η συνάντηση ανάμεσα σε Αναγέννηση Γέρας και Αρίωνα Μήθυμνας, με τους φιλοξενούμενους -στο δεύτερο ματς του Αποστόλη Αλατζά στον πάγκο- να παρατάσσονται με αρκετές απουσίες, δυσκολίες τις οποίες καλείται να ξεπεράσει, παλεύοντας για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα σε μια παραδοσιακά δυνατή έδρα, όπως ο Παπάδος. Η ομάδα του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη δεν θα έχει στην αποστολή της τον τραυματίες Γιαννίκο, αλλά και τον νεαρό Αφαλωνιάτη. Ο προπονητής των Γεραγωτών ανέφερε στο «SL»: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό μας το πλεονέκτημα, αισιοδοξούμε για τη νίκη και για τη διατήρηση μας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας» και στη συνέχεια έδωσε τις προβλέψεις σχετικά με τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής- Ατρόμητος Ανεμώτιας | Σημείο: 1

«Σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογία ο Διαγόρας, που θέλει να κρατήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Άσσος.»

Κεραυνός Αφάλωνα- Αχιλλέας Πέτρας | Σημείο: 1

«Καίγεται για βαθμούς ο ενισχυμένος Κεραυνός Αφάλωνα, που καταβάλλει σε κάθε αναμέτρηση μεγάλη προσπάθεια. Άσσος.»

Παλλεσβιακός- Αίγειρος Μυστεγνών | Σημείο: 2

«Ανεβασμένος ο Παλλεσβιακός, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά δύσκολα μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τον Αίγειρο. Διπλό.»

Βύρων Μόριας- Πολιχνίτος | Σημείο: 1

«Δυνατή η ομάδα της Μόριας στην έδρα της σε τέτοιες αναμετρήσεις. Άσσος.»

Όλυμπος Αγιάσου- Αιγέας Πλωμαρίου | Σημείο: Χ

«Ενισχυμένος και ανεβασμένος αγωνιστικά ο Όλυμπος, καίγεται για βαθμούς. Αρκετά πιθανή η ισοπαλία».

Αετός Λουτρών- Οδυσσέας Ελύτης | Σημείο: 1

«Αν και κοινή η έδρα τον δύο ομάδων, ο Αετός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει το τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας. Άσσος.»

Επιμέλεια | Βαγγέλης Γεωργατσέλλος  

Εσείς; Ποια πιστεύετε ότι θα είναι τα αποτελέσματα στους αγώνες της Α' ΕΠΣ Λέσβου;

Κάντε τις προβλέψεις σας...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey