Ισοπαλία στη Θερμή, πλησίασε ο Αιγέας!

03/05/2017 - 20:08 Τελευταία τροποποίηση στις 03/05/2017 - 21:10

Ξεκίνημα στα Playoffs της Α' ΕΠΣ Λέσβου, με τον Αίγειρο Μυστεγνών να παραχωρεί ισοπαλία στον μαχητικό Διαγόρα Αγ. Παρασκευής (0-0) και τον Αιγέα Πλωμαρίου να εκμεταλλεύεται την απώλεια βαθμών, κερδίζοντας τον Αετό Λουτρών (2-0), δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση - τίτλος, που θα κρίνει και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Αίγειρος Μυστεγνών-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-0 (0-0)

Βουρανής, Κάντας, Βερρής - Ενωσιακό Θερμής

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, Αίγειρος και Διαγόρας έμειναν στη λευκή ισοπαλία στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής. Η ομάδα των Μυστεγνών ξεκίνησε καλύτερα το ματς, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τον Μιχαλάκη και τον Αλαγιάννη, αλλά σταδιακά όσο περνούσε η ώρα ο Διαγόρας πατούσε καλύτερα και γινόταν εξίσου απειλητικός μπροστά από την εστία της ομάδας των Μυστεγνών, σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις με κύριους εκφραστές Φιλιανό, Σπάρταλη. Στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Αίγειρος βρέθηκε σε θέση άμυνας, με τους παίκτες του Γιώργου Σπάρταλη -ο οποίος παρακολούθησε εκτός γηπέδου την αναμέτρηση λόγω τιμωρίας- να μην μπορούν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Ο Αίγειρος από την άλλη μεριά δημιούργησε τις δικές του κλασικές ευκαιρίες, αλλά τόσο ο Βαμβουκλής όσο και ο Συβρής αστόχησαν σε τετ α τετ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη φάση του 72ου λεπτού, όταν ο Πουρής παρεμπόδισε εκτός περιοχής τον Μαλακό, με τον Βουρανή να δείχνει την κίτρινη κάρτα και τους ανθρώπους του Διαγόρα να ζητούν αποβολή. Το τελικό 0-0 κράτησε τον Αίγειρο σε απόσταση από τους διώκτες του, αλλά πλέον τα Playoffs έχουν άλλο ενδιαφέρον.

(Θα προστεθεί αργότερα βίντεο από τον αγώνα)

Αιγέας Πλωμαρίου-Αετός Λουτρών 2-0 (0-0) 

Μποντάκης, Μπάλιακα, Λυρής - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου

Σθεναρή αντίσταση προέβαλλε ο Αετός Λουτρών μέσα στο "Μιχαλέλλειο", αλλά ο Αιγέας Πλωμαρίου βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο, με Άνταμ και Αγιακάτσικα, ο οποίος είχε δοκάρι, από πλευράς γηπεδούχων, με Κροτσίδα και Καβαλίκα για την ομάδα των Λουτρών. Το ματς είχε ως κύριο χαρακτηριστικό του τη δύναμη, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Στην επανάληψη, ο Αιγέας ήταν καλύτερος, ανεβάζοντας το ρυθμό κατακόρυφα. Στο 53' ο Αγκόλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ με υπόδειξη της Μπάλιακα. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη άνοιξε το σκορ όμως, με κεφαλιά του Άνταμ έπειτα από κόρνερ του Τηνιακού. Το 2-0 έγινε στο 65' όταν ο Βελούτσος έκανε όμορφη προσωπική ενέργεια, σουτάροντας δυνατά, με τον Χρυσάφη να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, πλασάροντας ψύχραιμα. Στη συνέχεια το ματς άνοιξε και ο Αιγέας θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά του, αλλά ο Αθανασέλος σε δύο περιπτώσεις και οι Χρυσάφης, Σπαχίου δεν κατόρθωσαν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε ένα τρίτο γκολ.

Πρόγραμμα αγώνων:

1η Αγωνιστική (3/5) 
Αιγέας Πλωμαρίου – Αετός Λουτρών 2-0
Αίγειρος Μυστεγνών – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-0

2η Αγωνιστική (7/5)
Αετός Λουτρών – Αίγειρος Μυστεγνών
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αιγέας Πλωμαρίου

3η Αγωνιστική  (10/5) 
Αίγειρος Μυστεγνών – Αιγέας Πλωμαρίου
Αετός Λουτρών – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

4η Αγωνιστική (14/5) 
Αετός Λουτρών – Αιγέας Πλωμαρίου
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αίγειρος Μυστεγνών

5η Αγωνιστική (17/5)
Αίγειρος Μυστεγνών – Αετός Λουτρών
Αιγέας Πλωμαρίου – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

6η Αγωνιστική (21/5)
Αιγέας Πλωμαρίου – Αίγειρος Μυστεγνών
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής – Αετός Λουτρών

  Βαθμολογία  Β.
1. Αίγειρος Μυστεγνών 7
2. Αιγέας Πλωμαρίου 6
3. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 3
4. Αετός Λουτρών 1

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey