Φιλικό πέρασμα από τα Νένητα για τον Αίγειρο

26/08/2017 - 20:36 Τελευταία τροποποίηση στις 28/08/2017 - 15:59

Φιλικό εκτός νησιού έδωσε ο Αίγειρος Μυστεγνών, που επισκέφθηκε τη γειτονική Χίο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Κανάρη Νενήτων.

Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη, που στοχεύει και φέτος ψηλά, στην κατάκτηση του τίτλου και στην εξασφάλιση της συμμετοχής στη Γ' Εθνική, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στους Χιώτες, νικώντας με 0-2.

Ο Αίγειρος μπήκε από το ξεκίνημα δυνατά και είχε δοκάρι στο 20ο λεπτό με τον Συβρή. Το πρώτο 45λεπτο είχε ρυθμό, αλλά και ένταση, με τις δύο ομάδες να παίζουν δυναμικό ποδόσφαιρο, αναζητώντας κάποιο γκολ. Στην επανάληψη, με τη συμπλήρωση του 52ου λεπτού, ο Αίγειρος πήρε την πρωτοπορία στο σκορ με τέρμα που σημείωσε ο Γιώργος Δασκάλου και στο 66' έκανε δύο τα τέρματά της με κοντινή προβολή του Βουργουτζή, έπειτα από σουτ του Χατζηκλειδαρά.

Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος, σε ένα παιχνίδι από το οποίο ο προπονητής της ομάδας των Μυστεγνών έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Παρότι φιλικό, από το ματς δεν έλειψαν πάντως τα νεύρα, που λίγο έλειψε να τινάξουν την αναμέτρηση στον αέρα.

Να σημειωθεί, ότι ο Μουντανάρης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 20 ποδοσφαιριστές που είχε μαζί του στην αποστολή. Στη Λέσβο έμειναν για επαγγελματικούς λόγους οι Πουρής και Μαλακός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey