Δώσε τα προγνωστικά σου!

29/09/2017 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 29/09/2017 - 17:09

Το πρωτάθλημα αρχίζει στην Α' ΕΠΣ Λέσβου το Σάββατο και μαζί επιστρέφουν τα προγνωστικά, που όλοι αγαπήσατε, για τα παιχνίδια της 1ης Αγωνιστικής.

Αναμφίβολα, το ματς που ξεχωρίζει στην πρεμιέρα είναι εκείνο ανάμεσα σε Αναγέννηση Γέρας και Αιγέα Πλωμαρίου στο Γήπεδο του Παπάδου. Ο Αίγειρος Μυστεγνών υποδέχεται στο Ενωσιακό Θερμής τον Αρίωνα Μήθυμνας, ενώ ο Όλυμπος Αγιάσου φιλοξενεί στο "Χριστοφίδειο" τον Ανδρονικά Παρακοίλων. Στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα κοντραριστεί με τον Οδυσσέα Ελύτη και στην Πέτρα ο τοπικός Αχιλλέας θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Αφάλωνα. Τέλος, στο Κάτω Τρίτος ο Αλκιβιάδης θα αγωνιστεί απέναντι στον Αετό Λουτρών και στον Πολιχνίτο ο ομώνυμος σύλλογος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μεσότοπο.

Αυτή την Παρασκευή, τα δικά του προγνωστικά για τους αγώνες της Α' ΕΠΣ Λέσβου δίνει ο προπονητής του Αετού Λουτρών, Θεαγένης Διονυσάτος. Η ομάδα του δοκιμάζεται στο Κάτω Τρίτος και έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Δημήτρη Κούτσα, που είναι ο μόνος αμφίβολος. Μιλώντας στο "SL", ο προπονητής του Αετού επεσήμανε: "Οι πρεμιέρες κρύβουν πάντοτε εκπλήξεις. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί και ο δικαιολογημένος προβληματισμός μας για το χωμάτινο γήπεδο του Κάτω Τρίτους. Θα είναι ένα ύπουλο παιχνίδι αυτό κόντρα στον Αλκιβιάδη. Παίζουμε εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την εμπειρία για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού, διαθέτοντας και το ρόστερ για να ξεπεράσουμε οποιονδήποτε τραυματισμό."

Ακολούθως, ο Θεαγένης Διονυσάτος έδωσε τα προγνωστικά του για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Πολιχνίτος-Μεσότοπος | Σημείο: 1

"Ο Πολιχνίτος διαθέτει την εμπειρία και έχει αποδείξει ότι δεν αστειεύεται στο γήπεδό του. Ο Μεσότοπος μπορεί να έχει τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου, αλλά τον πρώτο λόγο τον έχει η έδρα."

Αναγέννηση Γέρας-Αιγέας Πλωμαρίου | Σημείο: Χ21

"Το ντέρμπι της ημέρας. Κάθε ντέρμπι εμπεριέχει και τα τρία σημεία. Θα δώσω πρώτη τύχη στην ισοπαλία και μετά θα πάω περισσότερο προς τη νίκη του Αιγέα, λόγω εμπειρίας. Η ομάδα της Γέρας έχει την έδρα, αλλά θεωρώ πως αποδυναμώθηκε φέτος."

Αίγειρος Μυστεγνών-Αρίων Μήθυμνας | Σημείο: 1

"Ο Αίγειρος ξεκινά και φέτος ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο. Ο Αρίων θα παίξει δίχως άγχος, αλλά στο τέλος θα επικρατήσει η ομάδα των Μυστεγνών είτε εύκολα είτε δύσκολα. 

Όλυμπος Αγιάσου-Ανδρονικάς Παρακοίλων | Σημείο: 1

"Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Όλυμπος. Έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες και είναι παραδοσιακά δυνατός στην Αγιάσο απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Ο Ανδρονικάς θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μπορέσει να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι." 

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Οδυσσέας Ελύτης | Σημείο: 1Χ

"Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είναι σίγουρα αρκετά φιλόδοξος φέτος και θα θέλει να ξεκινήσει με νίκη, όπως άλλωστε έκανε και στο Κύπελλο. Αλλά ο Οδυσσέας Ελύτης είναι πιο έμπειρος σε σχέση με την περσινή του ομάδα και δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία. Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν ενισχυθεί και έχουν υψηλές βλέψεις, θα πάω με τον άσσο, αλλά δεν αποκλείω και την ισοπαλία."

Αχιλλέας Πέτρας-Κεραυνός Αφάλωνα | Σημείο: 1Χ

"Αμφίρροπο παιχνίδι, με τον Αχιλλέα να έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας. Θεωρώ πως ακόμα δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση ο Κεραυνός και πιστεύω ότι το 2 είναι τρίτο σημείο. Θα δώσω πρώτη τύχη στον άσσο, αλλά ορατό είναι και το ενδεχόμενο ισοπαλίας."

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αετός Λουτρών | Σημείο: -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey