Δώσε τα προγνωστικά σου!

06/10/2017 - 20:07 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2017 - 20:27

Συνεχόμενη η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή της 3ης Αγωνιστικής μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Το μεγάλο ντέρμπι που συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα, είναι αυτό ανάμεσα σε Ατρόμητο Ανεμώτιας και Αιγέα Πλωμαρίου, στο Στάδιο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής, που θα διεξαχθεί μάλιστα υπό το φως των προβολέων με ώρα έναρξης τις 19:00.

Στα υπόλοιπα ματς ο Αίγειρος Μυστεγνών δοκιμάζεται στο χωμάτινο γήπεδο του Πολιχνίτου απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, ενώ στο Κάτω Τρίτος ο τοπικός Αλκιβιάδης θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γέρας. Στο «Χριστοφίδειο», ο Όλυμπος Αγιάσου κοντράρεται με τον Μεσότοπο και στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας ο Κεραυνός Αφάλωνα θα παίξει απέναντι στον Αετό Λουτρών. Ντέρμπι και στη βόρεια Λέσβο με τον Αχιλλέα Πέτρας να τίθεται αντιμέτωπος με τον Αρίωνα Μήθυμνας. Τέλος, στο «Γ. Σκούφος» της Μυτιλήνης, ο Οδυσσέας Ελύτης θα παίξει κόντρα στον Ανδρονικά Παρακοίλων.

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας αντιμετωπίζει έναν ακόμα διεκδικητή του τίτλου, έχοντας παίξει ως τώρα με Αίγειρο Μυστεγνών στο Κύπελλο και με Αετό Λουτρών στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά υποδέχεται στο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής (19:00) τον Αιγέα Πλωμαρίου, ντέρμπι από το οποίο θα απουσιάσει ο Αντώναρος που αποβλήθηκε μεσοβδόμαδα, αλλά και οι Βελετάκης – Σεφουλάι που έχουν στρατιωτικές υποχρεώσεις.

«Πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, που θα διεκδικήσουν σε πρώτη φάση την τετράδα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Να το ευχαριστηθούμε πρώτιστα εμείς μέσα στο γήπεδο και φυσικά ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες.» δήλωσε στο «SL» ο προπονητής του Ατρόμητου Ανεμώτιας Χρήστος Παπαδόπουλος και ακολούθως έδωσε τα προγνωστικά του για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 3ης Αγωνιστικής.

Πολιχνίτος-Αίγειρος Μυστεγνών (8/10, 16:30)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Λέκκας, Βασιλακάκης, Πούλος
Παρατηρητής: Ανεμός

| Σημείο: 2Χ

«Θεωρώ ότι ο Πολιχνίτος είναι δυνατός στην έδρα του. Ο Αίγειρος όμως έχει την ποιότητα να πάρει τη νίκη. Γέρνω προς το 2, εύκολα ή δύσκολα, αλλά δεν αποκλείω και την ισοπαλία».

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αναγέννηση Γέρας (8/10, 16:30)
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Συβρής, Μεστρός, Παράσχου
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

| Σημείο: 2

«Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι εκεί στην περιοχή, αλλά θα πάω προς τη νίκη της Αναγέννησης.»

Όλυμπος Αγιάσου-Μεσότοπος (8/10, 16:30)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βλουτέλλης, Πατσατζής, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Πηγάσης

| Σημείο: 1

«Ο Όλυμπος έχει πολύ καλό σύνολο αγωνιστικά και τέτοια ματς στην έδρα του ξέρει τον τρόπο για να τα κερδίσει.»

Αχιλλέας Πέτρας-Αρίων Μήθυμνας (8/10, 16:30)
Γήπεδο Πέτρας
Κουλουδής, Οικονόμου, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

| Σημείο: Χ21

«Σε αυτό το ματς παίζουν και τα τρία σημεία. Είναι δύο ομάδες με στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Αρίων Μήθυμνας όμως είναι πιο ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι και αν το ματς φύγει από την ισοπαλία, θα πάει προς τα… δεξιά.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Αετός Λουτρών (8/10, 16:30)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Μποντάκης, Φαναρτζής, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πάνου

| Σημείο: 2

«Ο Αετός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει. Δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στον Κεραυνό.»

Οδυσσέας Ελύτης-Ανδρονικάς Παρακοίλων (8/10, 16:30)
Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος»
Λυρής, Ψύλλος, Καρδάσης
Παρατηρητής: Κελαϊδίτης

| Σημείο: 1

«Πιστεύω πως λόγω εμπειρίας, ο Οδυσσέας Ελύτης θα πάρει τη νίκη. Ο νεοφώτιστος Ανδρονικάς δεν έχει αποκτήσει ακόμα το χαρακτήρα για να τα καταφέρει».

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αιγέας Πλωμαρίου (8/10, 19:00)
«Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Βουρανής, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής: Σταυρίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey