Δώσε τα προγνωστικά σου!

13/10/2017 - 13:13 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2017 - 15:02

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις περιλαμβάνει η 4η Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/10), με ώρα έναρξης της σέντρας στις 16:30.

Στον «Ταρλά» θα φιλοξενηθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Αίγειρο Μυστεγνών και Όλυμπο Αγιάσου, ωστόσο τα βλέμματα θα συγκεντρώσει και η αμφίρροπη αναμέτρηση στον Παπάδο μεταξύ Αναγέννησης Γέρας και Ατρόμητου Ανεμώτιας. Στα υπόλοιπα ματς, ο Αλκιβιάδης θα υποδεχθεί στο Κάτω Τρίτος τον Πολιχνίτο και στο Μόλυβο ο Αρίων Μήθυμνας θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Ελύτη. Στην Αγία Παρασκευή, ο γηπεδούχος Μεσότοπος θα κοντραριστεί με τον Αχιλλέα Πέτρας και στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου ο τοπικός Αιγέας θα παίξει ενάντια στον Κεραυνό Αφάλωνα. Τέλος, στο Γήπεδο Λουτρών ο Αετός θα προσπαθήσει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ανδρονικά.

Η ομάδα των Παρακοίλων προέρχεται από δύο σερί νίκες, αλλά για τους νεοφώτιστους ξεκινά μια τριάδα αγώνων κόντρα σε ομάδες που πρωταγωνιστούν (μετά τον Αετό παίζουν με Αιγέα εντός και Αναγέννηση Γέρας εκτός). Το «SportLesvos.gr» επικοινώνησε Μάκη Σαμπάνη, τον νεαρότερο προπονητή στην ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου, που «έσπασε» μετά από κάτι παραπάνω από μισό αιώνα ένα στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε από το 1962 ο αείμνηστος Γεώργιος Σκούφος, όταν σε ηλικία 27 ετών ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του, νεοσύστατου τότε, Αετού Λουτρών.

Ο νεαρός τεχνικός αναγνωρίζει τις δυσκολίες εν όψει και του απαιτητικού προγράμματος στη συνέχεια και στάθηκε στις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, αφού δεν θα αγωνιστούν Μαγγανάς και Μπαρδής, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Κούκος και Φινφίνης. «Πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος, ξέροντας ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά από τη στιγμή που συγκεντρώσαμε 6 βαθμούς στα τρία πρώτα ματς, θα παίξουμε ελεύθερα και ότι βγει.», δήλωσε. Ακολούθως, έδωσε τα προγνωστικά του για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

4η Αγωνιστική | Ορισμοί διαιτησίας

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Πολιχνίτος (14/10, 16:30)
Γήπεδο Κάτω Τρίτους
Κουλουδής, Λυρής, Κακαδέλλης
Παρατηρητής: Ψαρρόπουλος

Σημείο: 2Χ

«Αναμένεται καλό ματς. Ο Αλκιβιάδης έχει δυνατή έδρα, αλλά πιστεύω στον Πολιχνίτο περισσότερο. Πρώτη τύχη το 2 και μετά η ισοπαλία...»

Αίγειρος Μυστεγνών-Όλυμπος Αγιάσου (14/10, 16:30)
Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης
Δουκάκης, Οικονόμου, Πούλος,
Παρατηρητές: Χρόνης, Ζηρόπουλος

Σημείο: 1Χ

«Το ματς στον Ταρλά, αλλά δε νομίζω να επηρεάσει κάποια από τις δύο ομάδες. Εκτιμώ ότι θα κερδίσει ο Αίγειρος, αλλά κρατώ μια επιφύλαξη και για το Χ. Ο Όλυμπος έχει καλή ομάδα και θα κοντράρει.»

Αναγέννηση Γέρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας (14/10, 16:30)
Γήπεδο Παπάδου
Κουκούλας, Καρμίρης, Μπάλιακα
Παρατηρητές: Γιουβανάκης, Κουρσουμπάς

Σημείο: Χ2

«Έχει ψυχολογία ο Ατρόμητος Ανεμώτιας μετά το τρία στα τρία. Οι απουσίες του όμως στην άμυνα μπορεί να παίξουν το ρόλο τους. Από ισοπαλία ξεκινά το ματς, αλλά αν ξεφύγει από εκεί, γέρνω προς τη νίκη των φιλοξενούμενων.»

Μεσότοπος-Αχιλλέας Πέτρας (14/10, 16:30)
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Παντελαίων, Καραμπάσης, Βουλγαρέλλης 
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σημείο: 1

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάρει βαθμούς ο Μεσότοπος, κάποια στιγμή. Ο Αχιλλέας είναι καλή ομάδα, αλλά θα δώσω τον πρώτο λόγο στο Μεσότοπο.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Κεραυνός Αφάλωνα (14/10, 16:30)
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Πατσατζής, Μέστρος, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Σημείο: 1

«Έχω δει τον Αιγέα και έχει εξαιρετική ομάδα. Συν ότι είναι και πολύ δυνατός στην έδρα του, παραδοσιακά. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τον άσσο.»

Αρίων Μήθυμνας-Οδυσσέας Ελύτης (14/10, 16:30)
Γήπεδο Μολύβου
Βλουτέλλης, Ψύλλος, Συβρής
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Σημείο: 1

«Θα κερδίσει ο Αρίωνας και μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει και το χωμάτινο γήπεδο. Θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ο Οδυσσέας Ελύτης στο ξερό. Πάω με την έδρα.»

Αετός Λουτρών-Ανδρονικάς Παρακοίλων (14/10, 16:30)
Γήπεδο Λουτρών
Βουρανής, Βασιλακάκης, Φαναρτζής
Παρατηρητές: Ντουνιάς, Ψάνης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey