Η παρακάμερα του «SL» στο «Γ. Σκούφος»

18/10/2017 - 21:31 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2017 - 21:50

Ποδοσφαιρικός καιρός, με καλή θερμοκρασία, που βοήθησε τους ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα Ελύτη και του Μεσοτόπου να προσφέρουν όμορφο θέαμα, στο "Γεώργιος Σκούφος". Καλή και η συνεργασία της διαιτητικής τριάδας, των Δουκάκη, Καραμπάση και Πούλου.

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες // Νίκος Λαγουτάρης 

Όλα μπλε ήταν στην κερκίδα, αφού η παρουσία των ανθρώπων του Μεσοτόπου ήταν αισθητή. Από εκεί παρακολούθησαν το ματς όσοι έμειναν για διάφορους λόγους εκτός αποστολής, ακολουθώντας όμως την ομάδα στην έδρα του Οδυσσέα Ελύτη.

Ανάμεσά τους και ο επιθετικός Φοίβος Τσιπάς, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά είδε τους συμπαίκτες του να φεύγουν με το "2" από το "Γ. Σκούφος", ενώ απόλαυσε και τον... γηπεδικό  πασατέμπο!

Δεν έλειψαν και οι... ουδέτεροι, με τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη να παρακολουθεί με ενδιαφέρον, ενώ λίγα καθίσματα μακριά του βρισκόταν ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, στην παρέα του οποίου προστέθηκαν αργότερα και οι συνοδοιπόροι του στην ομάδα της Μυτιλήνης, Στέλιος Ματζουράνης και Στέλιος Αλμπάνης, αλλά και ο κόουτς των "κυανόλευκων" Γιάννης Πολλαετίδης.

Μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο της Φίλιας, στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, αλλά ο προπονητής Τάσος Σπύρου είναι φίλος του ποδοσφαίρου και δεν θα μπορούσε να κάτσει... σπίτι, μεσημέρι Τετάρτης, σε εμβόλιμη αγωνιστική.

Αισθητή και η παρουσία του νέου προέδρου του Μεσοτόπου, Μανώλη Κωνσταντιδέλλη, που χαιρέτησε όλη την εξέδρα πριν πάρει θέση για να καμαρώσει την ομάδα του, στη νίκη με 1-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey