Δώσε τα προγνωστικά σου!

20/10/2017 - 11:34 Τελευταία τροποποίηση στις 20/10/2017 - 13:31

Ο μαραθώνιος της Α' ΕΠΣ Λέσβου έχει εξελιχθεί σε σπριντ για τις ομάδες του πρωταθλήματος, που καλούνται μέσα σε 22 ημέρες από την έναρξη του πρωταθλήματος να παίξουν έκτο (!) παιχνίδι, εγείροντας ερωτηματικά για τον προγραμματισμό της διοργανώτριας αρχής, σε μια ερασιτεχνική -κατά τα λοιπά- κατηγορία.

Μεγάλο ματς δεν υπάρχει αυτό το σαββατοκύριακο, με την πιο αμφίρροπη συνάντηση να διεξάγεται την Κυριακή στο Κάτω Τρίτος, εκεί όπου ο τοπικός Αλκιβιάδης θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Αφάλωνα. Η αυλαία πάντως θα ανοίξει το Σάββατο, με τον Μεσότοπο να φιλοξενεί στην Αγία Παρασκευή τον Αετό Λουτρών, μία ημέρα νωρίτερα από το προκαθορισμένο λόγω του αγώνα της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Διαγόρα και Ένωσης Ερμιονίδας. Στα υπόλοιπα ματς, επίσης την Κυριακή, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα προσπαθήσει εντός έδρας να συνεχίσει το αήττητο σερί του και απέναντι στον Πολιχνίτο, ενώ στο «Χριστοφίδειο» ο Όλυμπος Αγιάσου θα κοντραριστεί με τον ουραγό Αχιλλέα Πέτρας. Στο Ενωσιακό της Θερμής, ο Αίγειρος Μυστεγνών αναμετράται με τον Οδυσσέα Ελύτη. Τέλος, στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου ο Αιγέας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αρίωνα Μήθυμνας.

Να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσει η ομάδα του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη | © Νίκος Λαγουτάρης

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής της Αναγέννησης Γέρας Παναγιώτης Αφαλωνιάτης στάθηκε στην ατυχία που αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της σεζόν η ομάδα του: «Παίζουμε συνεχώς σε κάθε ματς με σημαντικές ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών. Έχουμε μεγάλη γκίνια φέτος. Κόντρα στον Ανδρονικά δεν υπολογίζονται οι Βασίλογλου, Τηνιακός και Φωκιανός, ωστόσο επιστρέφουν από τιμωρία ο Τρεμούλας και Μιμίκος. Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο αντίπαλος δεν θα τα δώσει όλα, αφού ότι κι αν πάρει από το μεταξύ μας ματς θα είναι για εκείνον. Γενικώς, είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα συγκομιδή μας, βάσει προβλημάτων, γιατί πλήρεις θα μπορούσαμε να έχουμε συγκεντρώσει σίγουρα κάποιους περισσότερους ακόμα».

Ακολούθως, ο Παναγιώτης Αφαλωνιάτης έκανε τις προβλέψεις του για τα υπόλοιπα ματς της 6ης Αγωνιστικής.

6η Αγωνιστική - Ορισμοί διαιτησίας

Μεσότοπος-Αετός Λουτρών (21/10, 16:00)
Γήπεδο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής
Μποντάκης, Μπάλιακα, Μεστρός
Παρατηρητές: Πηγάσης, Σταμπουλής

Σημείο: 2
«Ο Αετός Λουτρών έχει δυναμώσει αισθητά και σε αυτά τα ματς βρίσκει σχεδόν πάντα τον τρόπο να παίρνει το μάξιμουμ των βαθμών. Διπλό.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Πολιχνίτος (22/10, 16:00)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Κουκούλας, Μεστρός, Σαρρής
Παρατηρητές: Σταθάκης, Κατσαρός

Σημείο: 1
«Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είναι πολύ δυνατός φέτος και μέσα στην Καλλονή θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο, παραμένοντας σε τροχιά κορυφής.»

Όλυμπος Αγιάσου-Αχιλλέας Πέτρας (22/10, 16:00)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βλουτέλλης, Λυρής, Μπάλιακα
Παρατηρητής Παπουτσέλλης

Σημείο: 1
«Η ομάδα της Αγιάσου είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και μέσα στην έδρα της αποτελεί πάντοτε πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ο Αχιλλέας δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, όμως δύσκολα θα πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Κεραυνός Αφάλωνα (22/10, 16:00)
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Βουρανής, Κακαδέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Σημείο: 1
«Αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίσει ο Αλκιβιάδης. Χρειάζεται τους βαθμούς, παίζει στην έδρα του και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Κεραυνό Αφάλωνα.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Οδυσσέας Ελύτης (22/10, 16:00)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Πατσατζής, Καραμπάσης, Οικονόμου
Παρατηρητής Ντουνιάς

Σημείο: 1
«Ο Αίγειρος έχει ποιοτική ομάδα και θα πρωταγωνιστήσει μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα. Ξερός άσσος. Πολύ δύσκολα μπορεί ο Οδυσσέας Ελύτης να ελπίζει σε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι.»

Μεσότοπος-Αετός Λουτρών (22/10, 16:00)
Γήπεδο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής
Μποντάκης, Μπάλιακα, Μεστρός
Παρατηρητές: Πηγάσης, Σταμπουλής

Σημείο: 2
«Ο Αετός Λουτρών έχει δυναμώσει αισθητά και σε αυτά τα ματς βρίσκει σχεδόν πάντα τον τρόπο να παίρνει το μάξιμουμ των βαθμών. Διπλό.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Αρίων Μήθυμνας (22/10, 16:00)
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Λέκκας, Πούλος, Καρδάσης
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Σημείο: 1
«Το Πλωμάρι ήταν ανέκαθεν μια ισχυρή έδρα. Ο Αιγέας είναι δυνατός και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα πάρει το τρίποντο κόντρα σε έναν βελτιωμένο, πάντως, Αρίωνα Μήθυμνας.»

Αναγέννηση Γέρας-Ανδρονικάς Παρακοίλων (22/10, 16:00)
Γήπεδο Παπάδου
Κουλουδής, Δουκάκης, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Πάνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey