Η παρακάμερα του «SL» και στη Μόρια!

01/11/2017 - 21:26 Τελευταία τροποποίηση στις 01/11/2017 - 22:37

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, νικώντας και τον Κεραυνό Αφάλωνα με 0-3. Παρέμεινε έτσι σε τροχιά κορυφής, κυνηγώντας τον πρωτοπόρο Όλυμπο Αγιάσου στη βαθμολογία.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες | Νίκος Λαγουτάρης

Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο, μεταξύ των οποίων και από την Ανεμώτια, αλλά και μετανάστες από το γειτονικό κέντρο προσωρινής διαμονής στη Μόρια. Σταθερά στη... θέση του και η μασκότ του Ατρόμητου, ο επιβλητικός αυτός σκύλος που έχει γυρίσει σχεδόν όλα τα γήπεδα του νησιού.

Ο φωτογραφικός φακός του "SL" κατέγραψε τον Κώστα Λουλή και τον Γιάννη Παπαδέλλη, πατέρα του τερματοφύλακα του Ατρομήτου, να παρακολουθούν με ένταση το ματς στην εξέδρα. Ακούραστοι παράγοντες της ομάδας της Ανεμώτιας, δεν χάνουν ματς όπου και αν αγωνίζεται ο Ατρόμητος, αποτελώντας ένα αχώριστο δίδυμο.

Πληθώρα λύσεων στον πάγκο έχει φέτος ο προπονητής του Ατρόμητου Ανεμώτιας Χρήστος Παπαδόπουλος, σε αντίθεση με πέρυσι που η ομάδα αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα και λόγω συγκυριών στο ρόστερ της.

Ο Κυριάκος Κουνιαρέλλης βρέθηκε αντίπαλος με τους πρώην συμπαίκτες του, αφού μέχρι πριν λίγες εβδομάδες φορούσε τη φανέλα του Ατρόμητου Ανεμώτιας. Τα συναισθήματά του θα ήταν σίγουρα ανάμικτα...

Ο Παναγιώτης Δελόλμας επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους, σε επίσημο ματς, μετά από σχεδόν 9 μήνες και αναμφίβολα η στιγμή καταγράφεται ως ιδιαιτέρως σημαντική στη διάρκεια του ματς.

O Δημήτρης Πάντας βρέθηκε από τα σαλόνια της Super League και την ΑΕΛΚ στα αλώνια της Α' ΕΠΣ Λέσβου, εκτελώντας στη Μόρια χρέη βοηθού του παρατηρητή Κελαϊδίτη. Μια ακόμα απόδειξη ότι ο Σταύρος Ψαρρόπουλος κατάφερε φέτος να φέρει στα γήπεδα όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey