Δώσε τα προγνωστικά σου!

03/11/2017 - 17:25

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις περιλαμβάνει η 8η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Αναμφίβολα, ξεχωρίζουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Αγιάσο και Θερμή. Ο Όλυμπος θα υποδεχθεί στο «Χριστοφίδειο» τον Αετό Λουτρών και ο Αίγειρος Μυστεγνών θα φιλοξενήσει τον Αιγέα Πλωμαρίου. Στα υπόλοιπα ματς, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή (λόγω επανασποράς στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης») με αντίπαλο τον Ανδρονικά Παρακοίλων, ενώ η Αναγέννηση Γέρας θα παίξει στον Παπάδο κόντρα στον Μεσότοπο. Ντέρμπι ουραγών στην Πέτρα, ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τον Οδυσσέα Ελύτη. Αμφίρροπη συνάντηση στο Κάτω Τρίτος, εκεί όπου ο Αλκιβιάδης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αρίωνα Μήθυμνας.

Τέλος, στο «Καραπαναγιώτειο» Μόριας, ο Κεραυνός Αφάλωνα αντιμετωπίζει τον Πολιχνίτο, με τον προπονητή του όποιου συνομίλησε το «SportLesvos.gr» εν όψει της κρίσιμης αυτής συνάντησης. Ο Στρατής Αλεξίου στάθηκε στις απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, κυρίως λόγω σπουδών, επισημαίνοντας: «Έχουμε κάποιους φοιτητές, αλλά τα κενά τους θα καλυφθούν εκ των έσω. Κάναμε δυνατή προετοιμασία, υπάρχει συσσωρευμένη κούραση από τα συνεχή ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο ως τώρα, αλλά στην πορεία είμαι βέβαιος ότι η ομάδα του Πολιχνίτου θα δείξει τις δυνατότητές της.»

Στη συνέχεια, ο Στρατής Αλεξίου έκανε τις προβλέψεις του για τα υπόλοιπα ματς της 8ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

Ορισμοί διαιτησίας

Αχιλλέας Πέτρας-Οδυσσέας Ελύτης (5/11, 15:00)
Γήπεδο Πέτρας
Δουκάκης, Τσογγάρη, Σαρρής
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: 1
«Και οι δύο ομάδες έχουν μείνει πίσω βαθμολογικά, χρειάζονται επομένως άμεσα βαθμούς. Ο Αχιλλέας έχει την τάση να σκοράρει στο γήπεδό του και δεν έχει άλλα περιθώρια. Θα πρέπει να εκμεταλλευθεί την έδρα του και να κερδίσει τον Οδυσσέα Ελύτη.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Ανδρονικάς Παρακοίλων (5/11, 15:00)
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Βασιλακάκης, Μπάλιακα, Κακαδέλλης
Παρατηρητές: Σταυρινός, Μαλλής

Σημείο: 1
«Θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είναι ποιοτική ομάδα βέβαια, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Ακόμα και να δυσκολευτεί πιστεύω ότι θα νικήσει.»

Όλυμπος Αγιάσου-Αετός Λουτρών (5/11, 15:00)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βουρανής, Φαναρτζής, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Ψάνης

Σημείο: 1
«Έχει βρει ρυθμό Όλυμπος Αγιάσου και ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα σε τέτοιου είδους κρίσιμα παιχνίδια. Έχει σαφές προβάδισμα στην έδρα του απέναντι στον Αετό Λουτρών.»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αρίων Μήθυμνας (5/11, 15:00)
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Βλουτέλλης, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητές: Πάνου, Πάντας

Σημείο: 1Χ
«Ο Αλκιβιάδης έχει μια σκληρή ομάδα, που πάντα δυναμικά στο Κάτω Τρίτος. Και ο Αρίων Μήθυμνας είναι σφιχτός όμως. Μικρό προβάδισμα θα έδινα στην έδρα, αλλά σίγουρα δεν αποκλείω και την ισοπαλία σε αυτό το ματς.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Αιγέας Πλωμαρίου (5/11, 15:00)
Ενωσιακό Θερμής
Μποντάκης, Ψύλλος, Οικονόμου
Παρατηρητές: Πηγάσης, Δαλακλής

Σημείο: Χ
«Ο Αίγειρος έχει πολλές επιλογές στο δυναμικό του, αλλά τον περίμενα καλύτερο ως τώρα, με βάση τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει. Ο Αιγέας από την άλλη έχει ένα κορμό 2-3 ετών, με παίκτες-κλειδιά από την απόδοση των οποίων εξαρτάται όλη η ομάδα. Ντέρμπι που ξεκινά και τελειώνει στην ισοπαλία.»

Αναγέννηση Γέρας-Μεσότοπος (5/11, 15:00)
Γήπεδο Παπάδου
Λέκκας, Καρδάσης, Πούλος
Παρατηρητές: Τσαγκάρης, Κουρσουμπάς

Σημείο: 1
«Έχουμε παίξει με τον Μεσότοπο δύο φορές ως τώρα και έχει βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με το ξεκίνημα. Η Αναγέννηση όμως γνωρίζει να παίρνει τη νίκη σε τέτοια παιχνίδια μέσα στη Γέρα. Άσσος.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Πολιχνίτος (5/11, 15:00)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουκούλας, Καρμίρης, Συβρής
Παρατηρητής: Ντουνιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey