Αμετάβλητη η κορυφή

19/11/2017 - 18:16 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2017 - 21:53

Καμία αλλαγή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, με τα φαβορί να επικρατούν. Αντίθετα στις χαμηλές θέσεις οι μάχες συνεχίζονται, με Οδυσσέα Ελύτη και Αχιλλέα να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από τον πάτο, ενώ σταθερά εντός ζώνης βρίσκονται Κεραυνός Αφάλωνα και Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους.

10η Αγωνιστική

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Πολιχνίτος 1-0
Γήπεδο Παρακοίλων
Δουκάκης, Βασιλακάκης, Καρμίρης
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Νίκη για τον Ανδρονικά, ο οποίος προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με γκολ του Γρηγόρη Τριανταφύλλου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση Μιμή και Παπουτσέλλη, μπήκε ανάμεσά τους και πλάσαρε σωστά για το 1-0. Ο Πολιχνίτος πίεσε στη συνέχεια, είχες αρκετές τελικές προσπάθειες και δύο δοκάρια σε σουτ του Στρατή Καββαδά και κεφαλιά του Άγγελου Αλεξίου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Δουκάκη, ο οποίος απέβαλλε από τον πάγκο τον Γιώργο Αράπογλου, συνεργάτη του Στρατή Αλεξίου, μοιράζοντας και πολλές κάρτες. Στο 75' ο Πολιχνίτος ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Παναγιώτη Αλεξίου, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς και υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, δημιουργήθηκε ένταση έξω από τα αποδυτήρια.

Οδυσσέας Ελύτης-Αετός Λουτρών 2-2
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Μποντάκης, Τσογγάρη, Φαναρτζής
Παρατηρητές: Βασιλακάκης, Πολύμος

Υπό καταρρακτώδη βροχή, που δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες, Οδυσσέας Ελύτης και Αετός Λουτρών συμβιβάστηκαν με το ισόπαλο 2-2. Ο Καλλιματζέρος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα με πλασέ του Κιούρκου. Μάλιστα, πήραν και προβάδισμα λίγο αργότερα, με γκολ του Μανδάνη έπειτα από ασίστ του Αναιρούση, για το 2-1. Οι Λουτραγώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Ευαγγέλου ισοφάρισε σε 2-2. Με τη λήξη, αποβλήθηκε ο Γιάννης Λαγουτάρης για διαμαρτυρία.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αρίων Μήθυμνας 0-0
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Βουρανής, Μέστρος, Σαρρής
Παρατηρητές: Ντουνιάς, Καλπάκας

Άνοιξαν οι ουρανοί στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές. Ο Αρίων Μήθυμνας έμεινε με 10 παίκτες από το 6ο λεπτό, λόγω αποβολής του Γιαζιτζόγλου, ο οποίος αντίκρισε κάρτα για φάουλ και αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρία με δεύτερη κίτρινη. Στην ίδια φάση ο διαιτητής Βουρανής απέβαλλε και τον προπονητή του Αρίωνα Γιώργο Κομνηνό, επίσης για διαμαρτυρία. Η ομάδα του Αφάλωνα προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Στο 75' επήλθε αριθμητική ισορροπία, μετά από την αποβολή του Καβαλίκα και το 0-0 έμεινε ως τη λήξη. 

Αχιλλέας Πέτρας-Αιγέας Πλωμαρίου 0-3
Γήπεδο Πέτρας
Πατσατζής, Λυρής, Μπάλιακα
Παρατηρητής: Πελέκος

Ο Γιώργος Βελούτσος άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, οδηγώντας τον Αιγέα σε ένα ακόμα βαθμολογικό τρίποντο. Ο Αιγέας έκανε δύο τα τέρματά του με σκόρερ τον Άνταμ και ο Γιώργος Γιαννίκος έκανε το 0-3 για την ομάδα του Πλωμαρίου.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Μεσότοπος 3-0
Γήπεδο Λουτρών
Βλουτέλλης, Καραμπάσης, Πούλος
Παρατηρητής: Ψάνης

Δυνατό ματς στο "ουδέτερο" Γήπεδο των Λουτρών, όπου έπεσαν κορμιά κάτω υπό δυνατή βροχόπτωση. Ο Ατρόμητος απείλησε αρχικά σε κεφαλιά του Φιλιανού, ενώ ο Μεσότοπος απείλησε σε εκτέλεση φάουλ του Τσιπά. Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό με τον Κλάους Σεφουλάι, από ασίστ του Τάκη Ελευθερίου. Στην επανάληψη, η ομάδα της Ανεμώτιας έφτασε στο 2-0 στο 72' μετά από όμορφο συνδυασμό Χατζηδιαμαντή, Σεφουλάι και Γρούβα, με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα, δίνοντας προβάδισμα στον Ατρόμητο με δύο γκολ. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το 3-0 στο 83',από σέντρα του Σεφουλάι και κεφαλιά του Χατζηδιαμαντή, με τον σκόρερ να μην πανηγυρίζει το γκολ, αφού πέρυσι αγωνιζόταν στον Μεσότοπο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες προς τη λήξη, με τον Χατζησπύρο και τον Σταμάτη, αλλά το 3-0 δεν άλλαξε. Ο διαιτητής Βλουτέλλης απέβαλλε τον προπονητή του Μεσότοπου Θόδωρο Γιακαλή, ο οποίος είχε παράπονα από τις υποδείξεις των βοηθών. Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου Ανεμώτιας αφιέρωσαν τη νίκη στον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Παπαδέλλη, ο οποίος υποβλήθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση.

Όλυμπος Αγιάσου-Αναγέννηση Γέρας 5-2
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Κουλουδής, Οικονόμου, Κακαδέλλης
Παρατηρητές: Παπουτσέλλης

Χόρευαν στη βροχή οι παίκτες του Θοδωρή Παπαλόπουλου και παρά τις απουσίες των στρατευμένων Καλαφάτη, Σπάχι, αλλά και του τιμωρημένου Κατσαρού ο Όλυμπος πήρε σπουδαία νίκη επί της Αναγέννησης Γέρας. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Χιώτης και Ρόλι, ενώ ένα ακόμα πρόσθεσε ο Πετρουζέλλης με κεφαλιά για τους γηπεδούχους. Από την πλευρά της Αναγέννησης μείωσε ενδιάμεσα σε 2-1 με τον Ταξιάρχη Μανούσο, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Τσομπανέλλης.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αίγειρος Μυστεγνών 0-3
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Λέκκας, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Πηγάσης

Ο Παντελής Σπάρταλης άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για τον Αίγειρο, που πήγε με το 0-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, ο Παναγιώτης Βουργουτζής πήρε τη σκυτάλη και με δύο προσωπικά τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για την ομάδα των Μυστεγνών. Από μία αποβολή, με τον Λαμπούκα να αποχωρεί πρόωρα από τον Αλκιβιάδη και τον τερματοφύλακα Κουμπά να παίρνει την άγουσα από τον Αίγειρο.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey