Δώσε τα προγνωστικά σου!

24/11/2017 - 22:58

Διανύουν τον τρίτο  χρόνο  στο τιμόνι του Οδυσσέα Ελύτη, αλλά το φετινό ξεκίνημα της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Κάθε παιχνίδι, πλέον, είναι και τελικός θέλοντας να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Παναγιώτης Μαστέλλος και Δούκας  Καρέτος δηλώνουν αποφασισμένοι στο"SL", μαζί με τους παίκτες να δώσουν τις απαιτούμενες μάχες για να γλιτώσουν τα χειρότερα, δηλαδή τον υποβιβασμό. Το παιχνίδι του Σαββάτου στο Πλωμάρι απέναντι στον Αιγέα, θα είναι μια ακόμη δοκιμασία για τον Οδυσσέα Ελύτη και παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, άπαντες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, όπως τονίζει το προπονητικό τιμ.

Στη συνέχεια, δίνουν τα προγνωστικά τους για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 11ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Όλυμπος Αγιάσου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Σημείο: 1
"Ο Όλυμπος έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά και πριν από λίγες αγωνιστικές καμάρωνε από την πρώτη θέση. Οι παίκτες του έχουν κίνητρο να συνεχίσουν και να διευρύνουν το νικηφόρο σερί. Η ομάδατης Αγιάσου έχει καλύτερο σύνολο, δυνατή έδρα και είναι το φαβορί για τη νίκη. Ο Αλκιβιάδης μπορεί να δείχνει μια μαχητική ομάδα, έχει όμως τις απουσίες που τον αποδυναμώνουν σε μεγάλο βαθμό. Στάνταρ άσσος."
Μεσότοπος-Κεραυνός Αφάλωνα
Σημείο: 1Χ  
"Δύσκολο το παιχνίδι και για τους δύο, που ψάχνουν να μαζέψουν βαθμούς και να βελτιώσουν τη θέση τους. Ο Μεσότοπος έπαιξε καλά με τον Ατρόμητο στο προηγούμενο παιχνίδι παρά την ήττα και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να κερδίσει τον Κεραυνό. Η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο, οι γηπεδούχοι τη γνωρίζουν αρκετά καλά και βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι ο Θόδωρος Γιακαλής  που πέρασε από τον πάγκο του Κεραυνού γνωρίζει αρκετά πράγματα για την ομάδα του Αφάλωνα, που εξάλλου δείχνει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα. Όχι μόνο αμυντικά, αλλά και επιθετικά, αφού παρά τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι παίκτες του το γκολ δεν έρχεται εύκολα, γεγονός που τους αγχώνει. Έχει δύσκολη αποστολή ο Κεραυνός, αλλά μια αποτυχία και σε αυτό το ματς θα του στοιχίσει πολύ. Διπλή κάλυψη στην έδρα, 1Χ." 
Αρίων Μήθυμνας-Ανδρονικάς Παρακοίλων
Σημείο: Χ
"Έχει ένα μικρό προβάδισμα ο γηπεδούχος Αρίων, ο οποίος έρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία και έχει τη δυνατότητα να κερδίσει. Και οι δύο ομάδες δεν θα δυσκολευτούν αγωνιστικά από το χωμάτινο γήπεδο, το οποίο γνωρίζουν αρκετά καλά. Ο Ανδρονικάς νίκησε επίσης την περασμένη εβδομάδα και έχει ανεβασμένο ηθικό. Προσέχει την άμυνα και φιλοδοξεί να χτυπήσει στην κόντρα. Πρώτη τύχη στην ισοπαλία."
Αίγειρος Μυστεγνών-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Σημείο: Χ12
"Ντέρμπι με τα όλα του αυτό στη Θερμή. Καμία ομάδα δεν θέλει να βγει χαμένη από τη συγκεκριμένη μάχη. Δύσκολη η πρόβλεψη για το νικητή. Ο Ατρόμητος, πριν από λίγο καιρό, είχε νικήσει και αφήσει εκτός κυπέλλου τον Αίγειρο. Άλλο όμως κύπελλο και άλλο πρωτάθλημα. Σίγουρα η ομάδα των Μυστεγνών θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και μαζί μια άτυπη ρεβάνς, ώστε να αποσπαστεί περισσότερο από τον αντίπαλο του. Είναι ένα θέμα το πώς θα συμπεριφερθούν οι παίκτες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Μουντανάρη. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έχει παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος ενός τέτοιου δύσκολου αγώνα, θα προσέξει την άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αναζητήσει το γκολ. Δύσκολο να προβλέψει κανείς το νικητή για αυτό και παίζουν όλα τα σημεία στο ντέρμπι." 
Πολιχνίτος-Αετός Λουτρών
Σημείο: X2
Ο Πολιχνίτος παίζει πάντα δυνατά στην έδρα του και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά το γήπεδο, που χαρακτηρίζεται από το χώμα. Ο Αετός διαθέτει καλύτερο υλικό, αλλά οι παίκτες του θα δυσκολευτούν πολύ. Πρώτο σημείο η ισοπαλία και μετά προβάδισμα στην ομάδα των Λουτρών, που έχει την ποιότητα να αποδράσει με το βαθμολογικό τρίποντο." 
Αναγέννηση Γέρας-Αχιλλέας Πέτρας
Σημείο: 1
"Η Αναγέννηση Γέρας έχει την ευκαιρία να προσθέσει τρεις πόντους απέναντι στον αδύναμο Αχιλλέα, επιστρέφοντας ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είναι το μεγάλο φαβορί γιατί το Γήπεδο Παπάδου αποτελεί πάντα μια πολύ δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Προβάδισμα λοιπόν στους γηπεδούχους. Ο Αχιλλέας Πέτρας αγωνίζεται με πολλά νέα παιδιά, που κερδίζουν εμπειρίες, έχει σίγουρα ανάγκη τους βαθμούς, αλλά εκεί είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πάρει αποτέλεσμα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey