Η παρακάμερα του «SL» στο ντέρμπι!

26/11/2017 - 21:47 Τελευταία τροποποίηση στις 26/11/2017 - 22:37

Αίγειρος Μυστεγνών και Ατρόμητος Ανεμώτιας επιβεβαίωσαν το χαρακτηρισμό του ντέρμπι στη μεταξύ τους συνάντηση, ενώ και η διαιτητική τριάδα των Κουκούλα, Βλουτέλλη, Μέστρου στάθηκε στις περιστάσεις ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Γιώργος Σπάρταλης και Λάκης Μέγας χαμογελούν με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ στο βάθος προσέρχεται στο Ενωσιακό Θερμής και ο προπονητής του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής Χρήστος Πελέκης.

Στο γήπεδο και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Λέσβου, Παναγιώτης Σάλτας, που επιλέγει παραδοσιακά τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής για να παρακολουθήσει.

Αρκετός κόσμος προτίμησε να δει το ματς από το... βουνό, έχοντας πανοραμική θέα του γηπέδου Θερμής και μια πιο εύκολη πρόσβαση προς την έξοδο.

Μέχρι και οι σκύλοι ήταν... ντυμένοι στα χρώματα του Ατρόμητου Ανεμώτιας, με κασκόλ της ομάδας!

Αναμνηστική φωτογραφία των δύο αρχηγών με τους διαιτητές του αγώνα, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Βασανιστικά κυλούσε ο χρόνος για τον υπηρεσιακό τεχνικό του Αίγειρου Μάριο Δασκάλου, που κοιτά το ρολόι του, ενώ την ίδια αγωνία μοιραζόταν και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας των Μυστεγνών Παναγιώτης Βάλεσης.

Αν και το τελευταίο διάστημα απείχε από τις εκδηλώσεις του Αίγειρου, ο Χρήστος Πουρής επέστρεψε για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Δημήτρη Κουμπά. Η έλλειψη αγώνων όμως φάνηκε στη φάση του γκολ, όταν έδωσε... δώρο στον Ατρόμητο το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Σύσσωμος ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στη Θερμή, παρακολούθησε το ντέρμπι της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Γιώργος Μακρογιάννης, Σεβαστός Παρέλλης και Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής έχουν ανάμεσά τους τον παλιό ποδοσφαιριστή του Αιολικού, αλλά και του Διαγόρα, Παναγιώτη Μανούκο.

Στην κερκίδα βρέθηκαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό λόγω της απουσίας αγωνιστικής δράσης στη Γ' Εθνική αυτό το σαββατοκύριακο.

Παρόντες, ωστόσο, και οι άνθρωποι του Αιολικού με τον Φώτη Κάναρο και τον Σταύρο Γριπιώτη να έχουν σύντομη συνομιλία με τον προπονητή Κώστα Ψυρόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό Σταύρο Βουργουτζή.

Όρθιοι στο κάγκελο είδαν το ντέρμπι οι άνθρωποι του Αίγειρου, που έζησαν έντονα το ματς και σίγουρα θα περίμεναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή. Η αγωνία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, όπως μαρτυρά και ο φωτογραφικός φακός.

Ο Δημήτρης Ντουνιάς ήταν για 13η φορά παρατηρητής αγώνα φέτος (11 ματς Α' ΕΠΣ Λέσβου και δύο Β' ΕΠΣ Λέσβου), επιβάλλοντας την τάξη για ακόμα μία φορά και μάλιστα σε ένα δύσκολο ματς. Εδώ, δέχεται τις παρατηρήσεις του ο προπονητής του Ατρόμητου Ανεμώτιας Χρήστος Παπαδόπουλος.

Οι φίλοι του Ατρόμητου Ανεμώτιας χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές στη λήξη του αγώνα, φεύγοντας χαρούμενοι από το τελικό 0-1 και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Ανεμώτιας ανταπέδωσαν το χειροκρότημα, ευχαριστώντας τον κόσμο που βοήθησε σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς με την παρουσία του.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στη Θερμή, παρακολουθώντας ωστόσο το ματς μέσα από το γραφείο του γηπέδου. Βρίσκεται πάντως σταθερά κοντά στις τοπικές κατηγορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey