Δώσε τα προγνωστικά σου!

01/12/2017 - 14:16 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2017 - 14:23

Ημέρα που θα μπορούσε να κρίνει πολλά είναι η Κυριακή για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, αφού η 12η Αγωνιστική περιλαμβάνει δύο άκρως σημαντικά ντέρμπι κορυφής, αλλά και συναντήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας υποδέχεται τον Όλυμπο Αγιάσου, σε μια προσπάθεια να παραμείνει σε θέση οδηγού. Ο αγώνας διεξάγεται εκεί, λόγω του ορισμού στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής της συνάντησης Αιολικού-Ερμή Κιβερίου για τη Γ’ Εθνική, αφού ο «Ταρλάς» παραμένει κλειστός για επανασπορά.

Το έτερο ντέρμπι της ημέρας πραγματοποιείται στα Λουτρά, εκεί όπου ο τοπικός Αετός υποδέχεται τον Αιγέα Πλωμαρίου. Ο Αίγειρος δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Κεραυνό Αφάλωνα στη Μόρια, ενώ η Αναγέννηση Γέρας θα φιλοξενηθεί στο Ενωσιακό Θερμής από τον Οδυσσέα Ελύτη. Αμφίρροπα αναμένονται τα ματς του Ανδρονικά με τον Μεσότοπο στα Παράκοιλα και του Αχιλλέα με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους στην Πέτρα.

Τέλος ο Αρίων Μήθυμνας φιλοξενεί τον Πολιχνίτο, σε ένα παιχνίδι κομβικό για την ομάδα του Γιώργου Κομνηνού, ο οποίος μιλώντας στο «SL» επεσήμανε: «Υποδεχόμαστε τον Πολιχνίτο, έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, με συμπαγή αμυντική διάταξη. Δεν είναι τυχαίο, αφού αποτελεί τη μοναδική ομάδα που αγωνίζεται με τρία στόπερ στα τοπικά πρωταθλήματα. Θα είναι ένα ματς που θα κριθεί στην τακτική. Εμείς αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της απουσίας του Μυλωνά, βασικού μας χαφ, ωστόσο επιστρέφει από τιμωρία ο Γιαζιτζόγλου».

Ακολούθως, ο προπονητής του Αρίωνα Μήθυμνας έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα ματς της 12ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

12η Αγωνιστική (3/12, 15:00)

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Μεσότοπος
Γήπεδο Μεσοτόπου
Μποντάκης, Πατσατζής, Παράσχου
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: Χ1
«Πρώτο σημείο η ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να καίγεται ο Μεσότοπος να πάρει βαθμούς, αλλά η έδρα των Παρακοίλων έχει δυναμική. Αν το ματς φύγει από το Χ, το προβάδισμα το έχει ο Ανδρονικάς.»

Οδυσσέας Ελύτης-Αναγέννηση Γέρας
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Λέκκας, Καραμπάσης, Σαρρής
Παρατηρητής: Ψάνης

Σημείο: Χ
«Νομίζω ότι έχει αδικήσει τον εαυτό του, φέτος, ο Οδυσσέας Ελύτης. Ανεβαίνει σταδιακά και εκτιμώ ότι κάτι θα πάρει από το ματς. Η Αναγέννηση Γέρας βέβαια είναι πολύ καλή ομάδα, δυσκολεύεται λίγο επιθετικά και ίσως αυτό της στοιχίσει.»

Κεραυνός Αφάλωνα-Αίγειρος Μυστεγνών
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουλουδής, Βουλγαρέλλης, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πηγάσης

Σημείο: 2
«Εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει ο Αίγειρος. Μεγάλο ρόλο σε αυτό μπορεί να παίξει η επιθετική δυστοκία του Κεραυνού, που δεν πάει εύκολα στο γκολ.»

Αχιλλέας Πέτρας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Γήπεδο Πέτρας
Δουκάκης, Λυρής, Χατζημωϋσής
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Σημείο: Χ
«Αν δεν πάρει και τώρα κάτι ο Αχιλλέας Πέτρας, θα είναι σε δεινή θέση μετά. Βέβαια βαθμούς χρειάζεται και ο Αλκιβιάδης, οπότε αναμένω ένα ματς που ξεκινά και τελειώνει στην ισοπαλία.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Βουρανής, Βασιλακάκης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σημείο: 1Χ
«Δίνω προβάδισμα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που παρουσιάζει την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα, φέτος, στο πρωτάθλημα. Απέναντί της πάντως θα έχει τη δεύτερη καλύτερη ομάδα, οπότε μιλάμε για πραγματικό ντέρμπι. Αν ο Όλυμπος φύγει με τη νίκη από εκεί, θα μας έχει εκπλήξει όλους, αφού πρόκειται για ένα σύνολο δίχως τρανταχτές μεταγραφικές προσθήκες. Άσσος, με κάλυψη την ισοπαλία.»

Αετός Λουτρών-Αιγέας Πλωμαρίου
Γήπεδο Λουτρών
Κουκούλας, Μέστρος, Πούλος
Παρατηρητής: Χρόνης

Σημείο: 12
«Αυτό το ματς θα είναι ανοικτό. Δε νομίζω ότι βολεύει το Χ καμία ομάδα. Εξάλλου είναι και οι δύο επιθετικές, οπότε προβλέπω πολλά γκολ.»

Αρίων Μήθυμνας-Πολιχνίτος
Γήπεδο Μήθυμνας
Συβρής, Οικονόμου, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Β. Βογιατζής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey