Όλυμπος για μεγάλα πράγματα!

03/12/2017 - 17:22 Τελευταία τροποποίηση στις 04/12/2017 - 11:29

Την αήττητη πορεία του συνέχισε ο Όλυμπος Αγιάσου, που έφυγε νικητής από ακόμα ένα ντέρμπι, ξεπερνώντας αυτή τη φορά το εμπόδιο του Ατρόμητου Ανεμώτιας εκτός έδρας (0-3). Εμφατική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Αιγέας Πλωμαρίου μέσα στα Λουτρά, επικρατώντας του τοπικού Αετού (0-4). Με το ίδιο σκορ κέρδισε και ο Αίγειρος Μυστεγνών τον Κεραυνό (0-4), προκαλώντας τη λύση της συνεργασίας της ομάδας του Αφάλωνα με τον προπονητή Στρατή Μυρογιάννη.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Μεσότοπος έφυγε με το "2" από την έδρα του Ανδρονικά Παρακοίλων (0-2), όπως και η Αναγέννηση Γέρας στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Ελύτη (1-2). Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους κόντρα στον Αχιλλέα Πέτρας (1-6), ενώ ο Αρίων Μήθυμνας θριάμβευσε επί του Πολιχνίτου (3-0).

12η Αγωνιστική

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Μεσότοπος 0-2 (0-2)
Γήπεδο Μεσοτόπου
Μποντάκης, Πατσατζής, Παράσχου
Παρατηρητής: Πελέκος

Με δύο γκολ του Αλαγιάννη (32' και 40') ο Μαεσότοπος πήρε σημαντική νίκη μέσα στα Παράκοιλα. Ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά ολοκλήρωσε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βασίλα. Προσωρινή διακοπή στο ματς από τον διαιτητή Μποντάκη, λόγω συνθημάτων εις βάρος της διαιτητικής τριάδας.

Οδυσσέας Ελύτης-Αναγέννηση Γέρας 1-2 (0-0)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Λέκκας, Καραμπάσης, Σαρρής
Παρατηρητής: Ψάνης

Θρίλερ στο Ενωσιακό Θερμής, με την Αναγέννηση να προηγείται με γκολ του Τακού (49'), αλλά τον Οδυσσέα Ελύτη να ισοφαρίζει με γκολ του Παράσχου (68'. Στη συνέχεια το ματς πήρε άγρια ομορφιά και στις καθυστερήσεις ο Τηνιακός από πολύ μακριά πέτυχε το 1-2 για τους Γεραγώτες, χαρίζοντας τους τη νίκη. Αποβλήθηκε ο Παράσχου για τον Οδυσσέα Ελύτη, ο οποίος είχε και δοκάρι με τον Καλουτζή, ενώ διαμαρτύρεται και για μια περίπτωση πέναλτι που δεν του δόθηκε.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αίγειρος Μυστεγνών 0-4 (0-2)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουλουδής, Βουλγαρέλλης, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πηγάσης

Φάση από τον αγώνα στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας

Εύκολη νίκη για τον Αίγειρο με 0-4 επί του Κεραυνού μέσα στη Μόρια. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0-2 με γκολ των Χατζηκλειδαρά και Βουργουτζή (με πέναλτι). Στην επανάληψη, ο Συβρής έκανε το 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Χατζηκλειδαράς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Αχιλλέας Πέτρας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-6 (0-5)
Γήπεδο Πέτρας
Δουκάκης, Λυρής, Χατζημωϋσής
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Μονόλογος για τον Αλκιβιάδη, ο οποίος προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-5. Στο 22' ο Πάνα Ρομέο έκανε το 0-1, στο 28' ο Ζήσης το 0-2, στο 36' και πάλι ο Ρομέο το 0-3 και στο 40' με ανάποδο ψαλίδι ο Ρομέο έφτασε στο χατ τρικ, για να έρθει ο Κουρκουμέλλης στο 42' να κάνει το 0-5. Στο 81' ο Μάικ Μπαντούρ πέτυχε και το 0-6 για την ομάδα του Κάτω Τρίτους, ενώ στο 86' μείωσε ο Καψάλας σε 1-6 για τον Αχιλλέα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπανοτύρ, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου 0-3 (0-1)
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Βουρανής, Βασιλακάκης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Φάση από τον αγώνα στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής | Νίκος Λαγουτάρης

Πολύς κόσμος στην Αγία Παρασκευή, με τον Όλυμπο να μπαίνει πιο δυνατά χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με Βουρλή και Πετρουζέλλη. Ο Ατρόμητος απάντησε με ένα καλό σουτ του Σεφουλάι, αλλά οι Αγιασώτες ήταν πολύ απειλητικοί και είχαν χαμένο τετ με τον Βουρλή. Στο 38' ο Όλυμπος πήρε προβάδισμα με 0-1 χάρη σε γκολ του Γκέρι, προκαλώντας ξέφρενους πανηγυρισμούς στους πολυάριθμους φίλους του. Ο Φιλιανός προσπάθησε να απαντήσει, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ στο 42ο λεπτό, ενώ στο 44' ο Όλυμπος απείλησε ξανά σε σουτ του Τσομπανέλλη με τον Παπαδέλλη να αποκρούει.

Απόλυτα δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολύμπου Αγιάσου, που επέστρεψαν στην κορυφή | Νίκος Λαγουτάρης

Στην επανάληψη, ακυρώθηκε γκολ του Ρόλι για τον Όλυμπο ως οφσάιντ (46'). Στο 61', εκεί που ο Ατρόμητος πίεζε, ο Όλυμπος έκανε το 0-2 με γκολ του Βουρλή. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 83' ο Καλαφάτης, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πετρουζέλλη και κλείδωσε το ματς για την ομάδα της Αγιάσου.

Αετός Λουτρών-Αιγέας Πλωμαρίου 0-4 (0-3)
Γήπεδο Λουτρών
Κουκούλας, Μέστρος, Πούλος
Παρατηρητής: Χρόνης

Φάση από τον αγώνα στο Γήπεδο Λουτρών

Πολύ καλύτερος ο Αιγέας, που εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες των Κροτσίδα και Διονυσάτου από πλευράς Αετού Λουτρών. Στο 6', σε ανατροπή του Γιώργου Βελούτσου από τον Κάμπερ, δόθηκε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αγκόλι.

Φάση από τον αγώνα στο Γήπεδο Λουτρών

Στο ημίωρο, η εδαφική υπεροχή του Αιγέα καρποφόρησε ξανά, με τον Γιώργο Βελούτσο να αφήνει έξυπνα στον Γιάννη Βελούτσο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 0-2. Πέντε λεπτά μετά, στο 35', ο Γιώργος Βελούτσος έδωσε ασίστ στον Άνταμ που με δυνατό σουτ έκανε το 0-3.

Απόλυτα δικαιολογημένη η έκσταση στα πρόσωπα των παικτών του Αιγέα, μετά την εμφατική νίκη επί του Αετού Λουτρών

Στην επανάληψη, ο Αιγέας έκανε και το 0-4 στο 52' μετά από σέντρα του Αγκόλι, κεφαλιά του Καβαρνού, απόκρουση του Κάμπερ  και κοντινή προβολή του Ψαρά.

Αρίων Μήθυμνας-Πολιχνίτος 3-0 (2-0)
Γήπεδο Μήθυμνας
Συβρής, Οικονόμου, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Β. Βογιατζής

Από τις καλύτερες του εμφανίσεις ο Αρίων, με τον Κουνιάρη να ανοίγει το σκορ και τον Ανδριώτη να κάνει το 2-0 στο πρώτο μέρος. Ο Δελόλμας πέτυχε το 3-0 στην επανάληψη, χαρίζοντας μια δίκαιη νίκη στην ομάδα του Μολύβου.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey