Μητρέλλος, για όλα!

05/12/2017 - 19:43 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2017 - 13:59

Δήλωση - παρέμβαση έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του Ατρόμητου Ανεμώτιας, Δημήτρης Μητρέλλος, αναφερόμενος όχι μόνο σε εσωτερικά ζητήματα της ομάδας, αλλά και σε σημαντικά ζητήματα για τα οποία πρέπει να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι φορείς.

Αναλυτικά:

Εχτές είχαμε μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές στο LORIET. Είπαμε πολλά πράγματα, προσπαθήσαμε να ανατάξουμε την ψυχολογία και το κλίμα γενικότερα. Η ομάδα δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες πορείες και πρέπει να μάθει «ισορροπία στα ψηλά». Να μην απογοητευόμαστε από τις ήττες, να μην πετάμε στα σύννεφα με τις νίκες, αλλά να απολαμβάνουμε αυτό που ζούμε. Δώσαμε αμοιβαίες υποσχέσεις να το ζήσουμε μέχρι τέλους.

Δόθηκε ρητή εντολή από τη διοίκηση και εμένα προσωπικά στο προπονητικό team να είναι αμείλικτο σε θέματα πειθαρχίας και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όποια πειθαρχικά παραπτώματα υποπέσουν στην αντίληψη μας ξανά. Είναι προτιμότερο να τιμωρήσουμε έναν παίχτη ακόμα κι αν τον χάσουμε, παρά να χάσουμε ολόκληρη την ομάδα.

Τέλος, θέλω να σταθώ στο γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει το βόρειο-βορειοδυτικό τμήμα του νησιού και περνάει στα ψιλά εδώ και χρόνια. Είναι ασέβεια, έλλειψη πολιτισμού και χυδαία προσβολή προς τους κατοίκους αυτού του γεωγραφικού κομματιού να αντιμετωπίζονται με τέτοιο τρόπο. Ζούμε στο 2018 πια, σε ένα μέρος που πλήττεται σφοδρά από κάθε είδους ταλαιπωρία (τεχνητή ή φυσική) και πληρώνει αυτούς τους απάνθρωπους φόρους, όπως κάθε άλλος πολίτης της Ελλάδας.

Γιατί λοιπόν κύριοι κύριοι κρατούντες και διοικούντες δεν δίνεται σε αυτόν τον καταταλαιπωρημένο πολίτη που φυλάει τις Θερμοπύλες το ελάχιστο, το πιο φτηνό, το πιο ταπεινό αγαθό; Τη δυνατότητα να γυμνάσει τη νεολαία του, να την κρατήσει στον ίσιο δρόμο, να την κρατήσει στον τόπο του, να γεμίσει τις ατέλειωτες ώρες ερημιάς στην ύπαιθρο με όμορφο και πολιτισμένο τρόπο; Φτάνει που δείχνετε την ασέβεια και την έλλειψη πολιτισμού σας με τα οδικά δίκτυα - καρμανιόλες που τον αναγκάζετε να κυκλοφορεί χωρίς μπάρες, χωρίς σήμανση, χωρίς φώτα, χωρίς τίποτα. Με «ψίχουλα» μπορείτε να φτιάξετε 2-3 γήπεδα με πλαστικό τάπητα και να κάνετε ευτυχισμένο ένα ολόκληρο δημοτικό διαμέρισμα.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που επιθυμεί να προάγει τον πολιτισμό και το πνεύμα του αθλητισμού. Έχουμε πολλές καινοτόμες ιδέες, θέλουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας, ονειρευόμαστε, δίνουμε ελπίδα και χαρά σε πολύ κόσμο και ξαφνικά όλα αυτά χτυπάνε σε ένα ντουβάρι. Βλέπουμε τη ματαιότητα των προσπαθειών μας όταν συζητάμε και δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε απλά - απλούστατα ερωτήματα. Πού θα κάνουμε προπόνηση σήμερα; Πού αύριο; Τι ώρα; Πού θα παίξουμε αυτή τη βδομάδα; Πού την επόμενη;

Κανένας δεν μπορεί να μας απαντήσει. Κανένας δεν θέλει να απαντήσει. Είμαστε βάρος σε όλους. Το ξέρουμε. Το αισθανόμαστε. Το εισπράττουμε καθημερινά. Κανένας δεν είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας των παιδιών μας, αλλά και της διοίκησης μας, που μάταια ξοδεύει από το υστέρημα της. Ο Ατρόμητος δεν παίζει επί ίσοις όροις με τις υπόλοιπες ομάδες. Δέχεται αθέμιτο πόλεμο από παντού. Ψάξτε και βρέστε. Δώστε λύσεις.

Με τιμή

Ο πρόεδρος

Δημήτρης Μητρέλλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey