Κι όμως... γκέλαρε!

28/02/2018 - 17:39 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2018 - 18:38

Τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις ομάδες που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα της Α' ΕΠΣ Λέσβου έχασε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στο «Μίζεργκαν» κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας (1-1). Με το αποτέλεσμα αυτό η διαφορά από τον 5ο της βαθμολογίας Αετό Λουτρών είναι πλέον στους 5 πόντους και όλα δείχνουν φινάλε - θρίλερ μέχρι τα Playoffs.

Στο άλλο ματς της ημέρας, που είχε επίσης αναβληθεί το Σάββατο, ο Κεραυνός Αφάλωνα πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Ανδρονικά Παρακοίλων στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας.

Ατρόμητος Ανεμώτιας - Αρίων Μήθυμνας 1-1 (0-0)

Απώλεια βαθμών για την ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου, που δημιούργησε τις ευκαιρίες αλλά «κόλλησε» στην ισοπαλία. Με το αποτέλεσμα στο 0-0 οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Χατζηκυριάκου, αλλά στο 60ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Κλάους Σεφουλάι, ο οποίος με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0. Σε μια από τις λιγοστές του ευκαιρίες ο Αρίων Μήθυμνας ισοφάρισε σε 1-1 στο 75ο λεπτό με σουτ του Κουνιάρη. Στα εναπομείναντα λεπτά, παρότι ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είχε την υπεροχή τίποτα δεν άλλαξε, αν και ο Αρίων Μήθυμνας έφτασε πολύ κοντά ακόμα και στη νίκη έχοντας δοκάρι με τον Κουνιάρη στις καθυστερήσεις! 

Κεραυνός Αφάλωνα-Ανδρονικάς Παρακοίλων 1-0 (0-0)

Μοιρασμένο ματς στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας, αλλά τελικά ο Κεραυνός Αφάλωνα βρήκε τον τρόπο να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Ρωμαίος στο 82ο λεπτό μετά από λάθος της άμυνας του Ανδρονικά και κοντινό σουτ που κατέληξε στο βάθος της εστίας. Να σημειωθεί ότι στο 75ο λεπτό, στο 0-0, ο Τριανταφύλλου σημάδεψε το δοκάρι για την ομάδα των Παρακοίλων.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey