Δώσε τα προγνωστικά σου!

02/03/2018 - 12:13 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2018 - 13:12

Δύο είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 23ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον Παπάδο όπου η Αναγέννηση Γέρας φιλοξενεί τον Όλυμπο Αγιάσου, αλλά και στον Πολιχνίτο όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Ανδρονικά Παρακοίλων.

Οι πρωτοπόροι έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, με τον Αίγειρο Μυστεγνών να αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους και τον Αιγέα Πλωμαρίου να αναμετράται στο «Μιχαλέλλειο» με τον ουραγό Αχιλλέα Πέτρας. Στο Μόλυβο, ο Αρίων Μήθυμνας παίζει ενάντια στον Κεραυνό Αφάλωνα.

Τέλος, επικίνδυνη έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, που θα πρέπει να περάσει αλώβητος από την Αγία Παρασκευή κόντρα στον ΑΟ Μεσοτόπου, αφού ο Αετός Λουτρών πλησιάζει επικίνδυνα τα Playoffs και κοντράρεται στην έδρα του με τον Οδυσσέα Ελύτη.

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής του Οδυσσέα Ελύτη Δούκας Καρέτος στάθηκε στις δύο σημαντικές απουσίες της ομάδας του: «Δυστυχώς, θα πρέπει να αγωνιστούμε χωρίς τους Μελισσουργό και Βαριεμέζη, που είναι οι δύο πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές μας. Ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους και ότι βγει. Όλα παίζονται εξάλλου.» Αναφερόμενος στο επερχόμενο ματς με τον Αετό στα Λουτρά, ο Δούκας Καρέτος τόνισε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Μέσα στο 2018 άλλωστε έχουμε συγκεντρώσει 13 πόντους».

Τέλος, σχολιάζοντας τη φιλοσοφία του συλλόγου, ο προπονητής του Οδυσσέα Ελύτη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα μας είναι η μόνη στην κατηγορία που έχει δώσει χρόνο συμμετοχής φέτος σε 8 διαφορετικά παιδιά, που έχουν γεννηθεί το 2002. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Μπορεί αγωνιστικά στον Α’ Γύρο να πληρώσαμε σε κάποια ματς αυτή μας την απειρία, αλλά το σημαντικό για εμάς είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε κίνητρο στα παιδιά που έρχονται με όρεξη και σκληρή δουλειά από την υποδομή.»
Ακολούθως, ο Δούκας Καρέτος έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 23ης Αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

23η Αγωνιστική (4/3, 15:00)

Αιγέας Πλωμαρίου-Αχιλλέας Πέτρας
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Πατσατζής, Οικονόμου, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Σημείο: 1
«Ο Αιγέας είναι παραδοσιακά πολύ δυνατός στην έδρα του και κόντρα στον Αχιλλέα δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει.»

Αρίων Μήθυμνας-Κεραυνός Αφάλωνα
Γήπεδο Μολύβου
Κουλουδής, Βλουτέλλης, Τσιμόπουλος
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: 1Χ
«Ο Αρίων Μήθυμνας είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται την έδρα της και το χωμάτινο γήπεδο. Πρόκειται για σημαντικό ματς, το οποίο αν το κερδίσει ο Αρίων θα έχει καθαρίσει την αποφυγή των Playouts. Ο Κεραυνός από την άλλη, αναζητά επίσης βαθμούς και έτσι το παιχνίδι έχει πιθανότητες και για ισοπαλία.»

ΑΟ Μεσοτόπου-Ατρόμητος Ανεμώτιας
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Παντελαίων, Καρμίρης, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: Χ2
«Ο Μεσότοπος είναι αλλοπρόσαλλος τελευταία. Ο Ατρόμητος δεν έχει περιθώρια, αφού αν ηττηθεί, κινδυνεύει να χάσει ακόμα και την τετράδα των Playoffs. Ακολουθούν και δύο δύσκολα ντέρμπι για την ομάδα της Ανεμώτιας, οπότε κλείνω προς τα δεξιά με περισσότερες πιθανότητες στην ισοπαλία.»

ΑΟ Πολιχνίτου-Ανδρονικάς Παρακοίλων
Στάδιο Πολιχνίτου
Λέκκας, Λυρής, Μέστρος
Παρατηρητής: Πηγάσης

Σημείο: 1Χ
«Ο Πολιχνίτος, μετά το -3, αναζητά βαθμούς για την αποφυγή των Playouts, κυνηγώντας τον προσεχή αντίπαλό του. Λόγω έδρας πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, αφού ο Ανδρονικάς είναι και σε αγωνιστική κάμψη, ενώ μακριά από τα Παράκοιλα υστερεί.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Σημείο: 1
«Ο Αίγειρος αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος στο Β’ Γύρο και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Ο Αλκιβιάδης αντιμετωπίζει εξάλλου πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.»

Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου
Γήπεδο Παπάδου
Δουκάκης, Πούλος, Μπάλιακα
Παρατηρητής: Ψάνης

Σημείο: Χ2
«Η Αναγέννηση Γέρας παρουσιάζεται πολύ καλή στα ντέρμπι, ειδικά εντός έδρας. Ο Όλυμπος βέβαια προέρχεται από μεγάλη νίκη με τον Αιγέα, έχοντας υψηλές βλέψεις. Μπορεί να φύγει νικητής, αλλά υπάρχει και η ισοπαλία.»

Αετός Λουτρών-Οδυσσέας Ελύτης
Γήπεδο Λουτρών
Βουρανής, Βασιλακάκης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Κουρούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey