Όλα τα ίδια μένουν

04/03/2018 - 18:29 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2018 - 18:50

Η 23η Αγωνιστική δεν επιφύλαξε κάποια ανατροπή στην κορυφή, αφού όλοι οι πρωτοπόροι συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου. Ανοικτή παραμένει ωστόσο η μάχη για την αποφυγή των Playoffs.

Ο Αίγειρος επιβλήθηκε του Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (3-1) στο Ενωσιακό της Θερμής, ενώ ο Αιγέας συνέτριψε στο «Μιχαλέλλειο» τον Αχιλλέα Πέτρας (6-0). Με το τρίποντο έφυγε από τον Παπάδο ο Όλυμπος Αγιάσου, που επιβλήθηκε εύκολα της Αναγέννησης Γέρας (0-4). Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έφυγε νικητής από την Αγία Παρασκευή κόντρα στον ΑΟ Μεσοτόπου (2-3), ενώ εύκολα και ξεκούραστα ο Αετός Λουτρών πήρε επίσης τους βαθμούς της νίκης με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη (6-1).

Στα υπόλοιπα ματς, ο Αρίων Μήθυμνας επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κερδίζοντας τον Κεραυνό Αφάλωνα (2-0). Αντίθετα, Πολιχνίτος και Ανδρονικάς Παρακοίλων αλληλοεξουδετερώθηκαν (0-0) στη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία. 

23η Αγωνιστική

Αρίων Μήθυμνας-Κεραυνός Αφάλωνα 2-0
Γήπεδο Μολύβου
Κουλουδής, Βλουτέλλης, Τσιμόπουλος
Παρατηρητής: Πελέκος

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαλάσκα, που σκόραρε και τα δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές, ο Αρίων επιβλήθηκε μέσα στο Μόλυβο του Κεραυνού Αφάλωνα με σκορ 2-0. Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού επιβεβαίωσε έτσι την ανωτερότητά της, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και το φορμάρισμά της στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

ΑΟ Μεσοτόπου-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-3
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Παντελαίων, Καρμίρης, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Ατρόμητος Ανεμώτιας πήρε το τρίποντο κόντρα στον Μεσότοπο. Με κεφαλιά του Αθανασέλλου προηγήθηκε η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου στο 15ο λεπτό, αλλά ο Μεσότοπος ισοφάρισε στο 30' σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιπά, μετά από ανατροπή του Γκέκα εντός περιοχής. Πριν την ανάπαυλα όμως, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο ακόμη φορές, αρχικά με τον Γρούβα (42') και εν συνεχεία με τον Καποδίστρια (43'), πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-3. Στην επανάληψη, ο Μεσότοπος μπήκε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος με κεφαλιά του Μπράκουλα σε κόρνερ του Σταμάτη στο 65ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε αξιόλογη τελική φάση και το 2-3 έμεινε ως τη λήξη. 

ΑΟ Πολιχνίτου-Ανδρονικάς Παρακοίλων 0-0
Στάδιο Πολιχνίτου
Λέκκας, Λυρής, Μέστρος
Παρατηρητής: Πηγάσης

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες στον Πολιχνίτο, καταφέρνοντας η μία να εξουδετερώσει την άλλη σε μια μονομαχία που δεν είχε νικητή. Αν και το ισόπαλο αποτέλεσμα βολεύει πολύ περισσότερο την ομάδα του Μάκη Σαμπάνη, η οποία διατήρησε το +5 από τη ζώνη που οδηγεί στα Playouts και συνεχίζει με περισσότερη αισιοδοξία.

Αίγειρος Μυστεγνών-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3-1
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Παράσχου
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Σε ένα ματς που ο Αίγειρος προηγήθηκε νωρίς με γκολ των Χατζηκλειδαρά και Καφαλούκου, τα αίματα άναψαν μετά τη μείωση από πλευράς Αλκιβιάδη σε 2-1 χάρη σε γκολ του Ανήφορου. Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Μποντάκη δεν άρεσαν στους φιλοξενούμενους, που εξέφρασαν τα παράπονα τους. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γ. Δασκάλου, διατηρώντας τον Αίγειρο πάντα πρώτο στην κορυφή του πίνακα. Να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε από την ομάδα του Κάτω Τρίτους ο Κατσούρης, για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, εξοργίζοντας ακόμα περισσότερο τους φιλοξενούμενους.

Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου 0-4
Γήπεδο Παπάδου
Δουκάκης, Πούλος, Μπάλιακα
Παρατηρητής: Ψάνης

Πολύ καλύτερος ο Όλυμπος, πήρε σημαντική νίκη μέσα στον Παπάδο μετουσιώνοντας τις τέσσερις καλές του φάσεις σε ισάριθμα γκολ. Δύο φορές έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ο Τσομπανέλλης, ενώ τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του Θοδωρή Παπαλόπουλου σημείωσαν οι Πετρουζέλλης και Γκέρι.

Αετός Λουτρών-Οδυσσέας Ελύτης 6-1

Γήπεδο Λουτρών
Βουρανής, Βασιλακάκης, Ψύλλος
Παρατηρητής: Κουρούς

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Αετός επιβλήθηκε στα Λουτρά με 6-1 του Οδυσσέα Ελύτη και συνέχισε το κυνήγι των Playoffs. Με δύο γρήγορα γκολ του Κούτσα, η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου πήρε προβάδισμα στο σκορ, για να ακολουθήσει ένα ακόμα τέρμα από τον φορμαρισμένο Ευαγγέλου. Στην επανάληψη, ο πολύπειρος Τζίμης Βλαστέλλης πέτυχε το 4-0 και ακολούθως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Αναιρούση σε 4-1. Ο Αετός είχε ακόμα... βενζίνη στο ντεπόζιτο, πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ μέχρι τη λήξη χάρη στους Βλαστέλλη και Κροτσίδα.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αχιλλέας Πέτρας 6-0
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Πατσατζής, Οικονόμου, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Πετρέλλης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άνταμ, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων, ο Αιγέας νίκησε στο «Μιχαλέλλειο» του Πλωμαρίου τον ουραγό Αχιλλέα Πέτρας με σκορ 6-0. Τα υπόλοιπα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημείωσε ο Χρυσάφης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey