Δώσε τα προγνωστικά σου!

09/03/2018 - 13:40

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο μεγάλο ματς της 24ης Αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λέσβου ανάμεσα σε Ατρόμητο Ανεμώτιας και Αίγειρο Μυστεγνών, που μπορεί αφενός να προκαλέσει ανατροπές στη σειρά της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας, αφετέρου να βάλει ακόμα πιο γερά στο κόλπο των Playoffs τον 5ο Αετό, που καραδοκεί. Η ομάδα των Λουτρών υποδέχεται τον ΑΟ Πολιχνίτου, την ίδια στιγμή που ο Αιγέας Πλωμαρίου δοκιμάζεται στο γήπεδο του Οδυσσέα Ελύτη και ο Όλυμπος Αγιάσου έχει επικίνδυνη έξοδο στο Κάτω Τρίτος, κόντρα στον τοπικό Αλκιβιάδη.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Κεραυνός Αφάλωνα υποδέχεται στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας τον ΑΟ Μεσοτόπου και στην Πέτρα ο Αχιλλέας αναμετράται με την Αναγέννηση Γέρας. Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προμηνύεται το ματς στα Παράκοιλα, όπου ο γηπεδούχος Ανδρονικάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αρίωνα Μήθυμνας.

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής του Αρίωνα Μήθυμνας Γιώργος Κομνηνός, στάθηκε σε μια ενδεχόμενη σημαντική απουσία. «Εμείς έχουμε τον τραυματισμό του Κουνιάρη, που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί και έτσι αναγκαζόμαστε να περιμένουμε ως την τελευταία στιγμή. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Για εμάς είναι ένα ματς γοήτρου, που αν το κερδίσουμε θα μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε και μια καλύτερη βαθμολογική θέση. Ξέρουμε ότι τα Παράκοιλα είναι μια δύσκολη έδρα και ότι εκεί δε χάνει εύκολα ο Ανδρονικάς. Ας μη μας υποτιμήσουν, πάντως.»

Ακολούθως, ο Γιώργος Κομνηνός έκανε τις δικές του προβλέψεις για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης Αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

24η Αγωνιστική (10/3, 15:00)

Αετός Λουτρών-ΑΟ Πολιχνίτου
Γήπεδο Λουτρών
Βλουτέλλης, Οικονόμου, Καραμπάσης
Παρατηρητής: Μαρμαλέκας

Σημείο: 1
«Όσο και να θέλει το ματς ο Πολιχνίτος, δε βλέπω πώς μπορεί να ξεφύγει από τον άσσο. Μπορεί πέρυσι να κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι εκεί, αλλά δεν πιστεύω ο Αετός, που είναι καλύτερη ομάδα, να στραβοπατήσει. Συν ότι περιμένει μέχρι τέλους στραβοπάτημα του Ατρόμητου Ανεμώτιας.»

Κεραυνός Αφάλωνα-ΑΟ Μεσοτόπου
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Μποντάκης, Βουλγαρέλλης, Τσιμόπουλος
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: 12
«Πρόκειται για ένα παιχνίδι, όπου το Χ δεν βολεύει κανέναν.»

Αχιλλέας Πέτρας-Αναγέννηση Γέρας
Γήπεδο Πέτρας
Κουλουδής, Παράσχου, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Σημείο: 2
«Δε νομίζω ότι έχει τα κουράγια πια ο Αχιλλέας. Είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα η Αναγέννηση Γέρας και θα επικρατήσει.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αίγειρος Μυστεγνών
Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Δουκάκης, Μέστρος, Ψύλλος
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: Χ
«Ισοδύναμοι οι δύο αντίπαλοι και θα είναι επιφυλακτικοί σε αυτό το ντέρμπι. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έχει ακόμα μια διαφορά από τον Αετό, ώστε να μη χάσει τα Playoffs. Τη θέλει βέβαια τη νίκη, αλλά θα προσέξει οπωσδήποτε. Κάτι αντίστοιχο περιμένω και από τον Αίγειρο.»

Οδυσσέας Ελύτης-Αιγέας Πλωμαρίου
Ενωσιακό Θερμής
Λέκκας, Συβρής, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Πολύμος

Σημείο: 2Χ
«Έχει μεγάλο προβάδισμα ο Αιγέας Πλωμαρίου, κυρίως λόγω εμπειρίας και ανωτερότητας. Αλλά επειδή και ο Οδυσσέας Ελύτης έχει δείξει καλά στοιχεία στο Β’ Γύρο, δεν μπορώ να αποκλείσω και την ισοπαλία.»

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Όλυμπος Αγιάσου
Γήπεδο Κ. Τρίτους
Βουρανής, Βασιλακάκης, Πατσατζής
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Σημείο: 2
«Διπλό, ξεκάθαρο. Δεν μπορεί να ξεφύγει το ματς από εκεί. Νίκη για τον Όλυμπο Αγιάσου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey