«Αστείο να μιλάει ο Αίγειρος για διαιτησία»

10/03/2018 - 23:46

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Αίγειρου Μυστεγνών, που αναφερόταν στη διαιτησία του Δουκάκη στο ντέρμπι, ρίχνοντας τα «βέλη» της και προς τον Ατρόμητο, η διοίκηση της ομάδας της Ανεμώτιας δεν άφησε να περάσει αναπάντητη και έτσι από το πουθενά προέκυψε... χαρτοπόλεμος! 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση-απάντηση του Ατρόμητου:

«Κατανοούμε τη δυσχερή θέση του Αίγειρου μετά το τρία στα τρία για φέτος, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός μας σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, δεν είναι σύμπτωση.

Καλά θα κάνουν οι άνθρωποι της -κατά τα άλλα συμπαθούς- ομάδας να κοιτάξουν τι φταίει και έχουν φέτος αυτή την απόδοση με τον Ατρόμητο, αφήνοντας τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Σαφώς και δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στην προσπάθεια που κάνει ο επιθετικός να παραπλανήσει τον διαιτητή, αλλά υπάρχει όντως και ολόκληρο το βίντεο του αγώνα και εκεί φαίνεται καταφανέστατα ότι τα όποια λάθη του διαιτητή ήταν ανθρώπινα μεν, υπέρ του Αίγειρου δε.

Έτσι κι αλλιώς, είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει κάποιος για εύνοια της διαιτησίας από την Ανεμώτια και ειδικά όταν αυτός λέγεται Αίγειρος. Οι τακτικές αυτές είναι παρωχημένες και μοναδικό σκοπό έχουν τη διαμόρφωση κλίματος για τη συνέχεια, που έτσι κι αλλιώς προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα.

ΥΓ: Περαστικά στον ποδοσφαιριστή Καραδημητράκη, που τραυματίστηκε. Διατελούμε στη διάθεση του ίδιου και της ομάδας του για κάθε βοήθεια, καθώς έχουμε περάσει ανάλογες καταστάσεις με τον ποδοσφαιριστή μας, Χατζηκυριάκο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey