Έμεινε ως είχε!

24/03/2018 - 18:22 Τελευταία τροποποίηση στις 24/03/2018 - 19:39

Με τον Αίγειρο Μυστεγνών να κόβει πρώτος το νήμα στο τέλος του Β' Γύρου στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ακολούθησε στη 2η θέση ο Όλυμπος Αγιάσου και μετά ο Αιγέας Πλωμαρίου και ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, που θα πρέπει ωστόσο να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης του ΑΟ Πολιχνίτου, αφού αν δικαιωθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ θα βρεθεί εκτός Playoffs, αφού θα τον προσπεράσει ο Αετός Λουτρών.

Στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, θα παλέψουν για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στα Playouts οι Πολιχνίτος, Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους, Κεραυνός Αφάλωνα και Οδυσσέας Ελύτης.

Στα σημερινά παιχνίδια, ο Αίγειρος κέρδισε τον Ανδρονικά στα Παράκοιλα (0-4), ο Όλυμπος επιβλήθηκε του Κεραυνού (1-2) εκτός έδρας και ο Αιγέας νίκησε στο Πλωμάρι τον Πολιχνίτο (4-1). Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας δεν είχε πρόβλημα να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Αχιλλέα Πέτρας (8-0), που είναι η πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αετός Λουτρών επικράτησε της Αναγέννησης Γέρας (4-1), όπως και ο Οδυσσέας Ελύτης απέναντι στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (4-3). Τέλος, στο Μόλυβο Αρίων και Μεσότοπος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2).

26η Αγωνιστική

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αχιλλέας Πέτρας 8-0
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Πατσατζής, Βασιλακάκης, Παράσχου
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ματς ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, επικρατώντας με το ευρύ 8-0 του Αχιλλέα Πέτρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Πιέτρι που σκόραρε 5 γκολ, ενώ τα άλλα τρία τέρματα σημείωσαν οι Καποδίστριας, Αντώναρος και Ιντζές.

Αρίων Μήθυμνας-ΑΟ Μεσοτόπου 2-2 (1-1)
Γήπεδο Μολύβου
Παντελαίων, Συβρής, Τσιμόπουλος
Παρατηρητής: Πελέκος

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, Αρίων Μήθυμνας και ΑΟ Μεσοτόπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σανταβά (2'), αλλά ο Μεσότοπος ισοφάρισε 1-1 με τον Χρήστο Μπράκουλα πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού πήρε εκ νέου προβάδισμα με γκολ του Κουνιάρη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο τελικό 2-2 με γκολ του Αλέξη Μπριλάκη.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αίγειρος Μυστεγνών 0-4 (0-1)
Γήπεδο Παρακοίλων
Λέκκας, Βουλγαρέλλης, Βλουτέλλης
Παρατηρητής: Σταυρίδης

Μόνο για ένα ημίχρονο δυσκολεύτηκε κάπως ο Αίγειρος στα Παράκοιλα, αν και είχε βρει τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Ανδρονικά με σουτ του Παντελή Σπάρταλη από το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς της και με γκολ των Βαξεβάνη (κεφαλιά), Καβαλίκας (σουτ), Συβρής (σουτ) έφτασε στο τελικό 0-4, που της εξασφάλισε την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αιγέας Πλωμαρίου-ΑΟ Πολιχνίτου 4-1 (1-1)
«Μιχαλέλλειο» Πλωμαρίου
Μποντάκης, Κακαδέλλης, Τσογγάρη
Παρατηρητής: Σιμιτζής

Στο «Μιχαλέλλειο» ο Αιγέας κέρδισε τον Πολιχνίτο με 4-1 και κατετάγη στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενόψει των Playoffs. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Τάκας, αλλά ο ΑΟ Πολιχνίτου ισοφάρισε με γκολ του Φώτα. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Πλωμαρίου ήταν ανώτερη και έφτασε σε τρία ακόμα τέρματα με τους Γιώργο Καβαρνό, Γιάννη Βελούτσο και Αλέξη Καλανίδη.

Αετός Λουτρών-Αναγέννηση Γέρας 4-1 (1-0)
Γήπεδο Λουτρών
Βουρανής, Ψύλλος, Λυρής
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Ο Αετός έκανε το χρέος του, νικώντας την Αναγέννηση Γέρας με 4-1. Έτσι η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου περιμένει να δει την ετυμηγορία της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην υπόθεση της τιμωρίας του ΑΟ Πολιχνίτου, αφού αν δικαιωθεί τότε θα σημάνει αυτόματα και την είσοδο του Αετού στα Playoffs, αντί του Ατρόμητου Ανεμώτιας (είχε κερδίσει το ματς στα χαρτιά). Οι Λουτραγώτες προηγήθηκαν στο κομβικό σημείο των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Βλαστέλλη, φτάνοντας στην επανάληψη σε μια άνετη νίκη με δύο γκολ του Κάρμα και ένα ακόμα του Βλαστέλλη. Για την ομάδα του Γιώργου Σπάρταλη μείωσε προσωρινά ο Τακός σε 3-1.

Κεραυνός Αφάλωνα-Όλυμπος Αγιάσου 1-2 (0-1)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Δουκάκης, Καραμπάσης, Φαναρτζής
Παρατηρητής: Ζηρόπουλος

Ο Όλυμπος πήρε τη νίκη που τον κράτησε στη 2η θέση του πίνακα, ωστόσο αυτή δεν ήρθε τόσο εύκολα. Οι Αγιασώτες προηγήθηκαν με τον Μάριο Καλούλι στο 10ο λεπτό, αλλά αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής -με απευθείας κόκκινη κάρτα- του Κλεομένη Παπαλόπουλου, στον οποίο υπέδειξε παράβαση ο διαιτητής Δουκάκης σε μαρκάρισμα ως τελευταίος παίκτης. Ωστόσο ο Όλυμπος έχει τεράστια παράπονα για την απόφαση αυτή, αφού οι άνθρωποί του θεωρούν ότι ο τερματοφύλακας έδιωξε καθαρά την μπάλα και δεν υπήρχε το παραμικρό φάουλ. Στην επανάληψη, η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου έφτασε και στο 0-2, χάρη σε αυτογκόλ του Ρωμαίου μετά από κόρνερ του Καλαφάτη, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είχε και δοκάρι. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε με εκτέλεση φάουλ ο Τσακίρης για λογαριασμό του Κεραυνού.

Οδυσσέας Ελύτης-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4-3
Ενωσιακό Θερμής
Κουλουδής, Οικονόμου, Πούλος
Παρατηρητής: Βασιλακάκης

Νίκη με 4-3 για τον Οδυσσέα Ελύτη στην αναμέτρηση με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, σε ένα ματς που μέχρι το 75ο λεπτό ήταν σχετικά εύκολο για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του εκπληκτικού Λεωνίδα Καλουτζή, ο οποίος θα μπορούσε να έχει σημειώσει χατ τρικ αν δε σημάδευε σε μια προσπάθειά του το δοκάρι ή αν δεν ακυρωνόταν ένα ακόμα γκολ που πέτυχε ως οφσάιντ. Ο Αναιρούσης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, αλλά στο τελευταίο τέταρτο το ματς έγινε ροντέο. Με δύο γκολ του Μαρίνου Ανήφορου, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2, αλλά ήρθε ο Ραπάι να κάνει το 4-2 για τον Οδυσσέα Ελύτη και να δώσει ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ωστόσο ο Ανήφορος έφτασε σε προσωπικό χατ τρικ, για το τελικό 4-3.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey