Δώσε τα προγνωστικά σου!

27/04/2018 - 11:56 Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2018 - 14:38

Συνέχεια στους αγώνες κατάταξης της Α' ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή της 3ης Αγωνιστικής στα Playoffs και της 4ης Αγωνιστικής στα Playouts. 

Σε ότι αφορά τη μάχη του τίτλου, ο Αίγειρος θα επιδιώξει απέναντι στον Όλυμπο να «καπαρώσει» την πρωτιά σχεδόν μαθηματικά, όσο η ομάδα της Αγιάσου θα διεκδικεί τις δικές της πιθανότητες ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης μέσα στο Ενωσιακό Θερμής. Στο άλλο ματς, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας υποδέχεται στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» τον Αιγέα Πλωμαρίου, γνωρίζοντας πλέον και οι δύο ομάδες ότι όποια χάσει μένει οριστικά εκτός διεκδίκησης.

Στα περί υποβιβασμού, ο Κεραυνός βρίσκεται στη δυσχερέστατη θέση όλων, καλούμενος να ανατρέψει αυτή τη στιγμή ένα -4 που έχει διαμορφωθεί από τη γραμμή της σωτηρίας. Η ομάδα του Αφάλωνα φιλοξενεί στο «Καραπαναγιώτειο» της Μόριας τον Οδυσσέα Ελύτη, που εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και παραγωγικός από το ξεκίνημα της διαδικασίας. Στο έτερο παιχνίδι της ημέρας, ο ΑΟ Πολιχνίτου αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους.

Μιλώντας στο «SL» ο προπονητής του Ανδρονικά Παρακοίλων Μάκης Σαμπάνης εξέφρασε την εκτίμηση ότι «πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τόσο στα Playoffs όσο και στα Playouts», εκτιμώντας ότι «ο Αίγειρος Μυστεγνών θα στεφθεί πρωταθλητής και ο Κεραυνός Αφάλωνα θα πάρει την άγουσα για τη Β' ΕΠΣ Λέσβου». Κάνοντας τις προβλέψεις του για τα ματς της Κυριακής, ο Μάκης Σαμπάνης ανέφερε... 

Playoffs - 3η Αγωνιστική

Αίγειρος Μυστεγνών-Όλυμπος Αγιάσου
Ενωσιακό Θερμής
Βουρανής, Μέστρος, Βλουτέλλης
Παρατηρητής: Γιουβανάκης

Σημείο: 1
«Εκτιμώ ότι ο Αίγειρος δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γνωρίζει ότι εφόσον κερδίσει, θα έχει σχεδόν και τα δύο του χέρια στην κούπα. Παρότι ο Όλυμπος έχει ελπίδες, οι πολλές του ελλείψεις δύσκολα θα του δώσουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πιο πλήρη αντίπαλο, που παίζει και στην έδρα του.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αιγέας Πλωμαρίου
Στάδιο «Κώστας Κεντέρης»
Μποντάκης, Μπάλιακα, Συβρής
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: 1
«Δύσκολο παιχνίδι, που πιστεύω ότι θα καταλήξει υπέρ των γηπεδούχων. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα επιδιώξει να κατακτήσει το βαθμολογικό τρίποντο, περιμένοντας στραβοπάτημα του Αίγειρου για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για τον τίτλο. Ο Αιγέας είναι αξιόμαχος αντίπαλος, πάντως.»

Playouts - 4η Αγωνιστική

Κεραυνός Αφάλωνα-Οδυσσέας Ελύτης
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουκούλας, Καρμίρης, Βασιλακάκης
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Σημείο: 2
«Ιδιαίτερα ανεβασμένος ψυχολογικά ο Οδυσσέας Ελύτης, που στα τελευταία ματς σκοράρει με ευκολία. Ο Κεραυνός μοιάζει να τα έχει παρατήσει και θα είναι η ομάδα που θα υποβιβαστεί.»

ΑΟ Πολιχνίτου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
Γήπεδο Πολιχνίτου
Κουλουδής, Ψύλλος, Λυρής
Παρατηρητής: Πηγάσης

Σημείο: 1
«Απόλυτο φαβορί στην έδρα του ο Πολιχνίτος, που ξέρει να παίρνει τους βαθμούς στο γήπεδό του. Όσο δεν κερδίζει ο Κεραυνός Αφάλωνα, τόσο θα είναι όλο και πιο άνετος ο Αλκιβιάδης, που αν μάλιστα πάρει κάτι σε αυτό το ματς ξέρει ότι δεν θα κινδυνεύει ιδιαίτερα πια. Δύσκολα όμως.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey