Αγκαλιά με τον τίτλο ο Αίγειρος!

29/04/2018 - 19:12 Τελευταία τροποποίηση στις 29/04/2018 - 22:58

Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει ο Αίγειρος τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά και τη νίκη επί του Ολύμπου Αγιάσου με 3-1. Το άλλο ματς των Playoffs δεν πραγματοποιήθηκε, αφού ο Αιγέας Πλωμαρίου δεν προσκόμισε την πρωτότυπη κατάσταση υγείας στο γήπεδο.

Στα Playouts, Πολιχνίτος και Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους έμειναν στην ισοπαλία (0-0), ενώ ο Κεραυνός Αφάλωνα μπήκε ξανά στο κόλπο της παραμονής νικώντας τον Οδυσσέα Ελύτη (4-3).

Playoffs - 3η Αγωνιστική

Αίγειρος Μυστεγνών-Όλυμπος Αγιάσου 3-1
Ενωσιακό Θερμής
Βουρανής, Μέστρος, Βλουτέλλης
Παρατηρητής: Γιουβανάκης

Μπορεί ο Όλυμπος να προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ του Πετρουζέλλη στο 32ο λεπτό, αλλά ο Αίγειρος ήταν ασταμάτητος στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας στην ολική ανατροπή και πλέον χρειάζεται μία νίκη ή δύο ισοπαλίες στα επόμενα τρία ματς για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Χατζηκλειδαράς ισοφάρισε σε 1-1 (49') και δέκα λεπτά μετά ο Βουργουτζής (59') εκμεταλλεύτηκε λάθος του Παπαλόπουλου και με κοντινή προβολή έγραψε το 2-1. Ο Όλυμπος ωστόσο διαμαρτύρεται για φάουλ του σκόρερ στον τερματοφύλακα της Αγιάσου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Βουργουτζής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (69'), «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του Γ. Κουτρομπίλα.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αιγέας Πλωμαρίου (Δε διεξήχθη)
Στάδιο «Κώστας Κεντέρης»
Μποντάκης, Μπάλιακα, Συβρής
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Χωρίς την πρωτότυπη κατάσταση υγείας πήγε στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής ο Αιγέας Πλωμαρίου, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Μποντάκης να κλείσει το Φύλλο Αγώνα δίχως το ματς να διεξαχθεί. Οι Πλωμαρίτες πρότειναν το ματς να ξεκινήσει με μία ώρα καθυστέρηση ή εφόσον γινόταν κανονικά σέντρα, να έφερνε στη διάρκεια άνθρωπος της ομάδας την κατάσταση υγείας στην Καλλονή. Το διαιτητικό τρίο εφάρμοσε τον κανονισμούς και από τη στιγμή που ο αγώνας δεν έγινε με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας θα πάρει το τρίποντο στα χαρτιά, ενώ αναμένεται μηδενισμός και -3 φέτος για τον Αιγέα, με αφαίρεση 2 βαθμών και από την επόμενη περίοδο.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOFFS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

Playouts - 4η Αγωνιστική

Κεραυνός Αφάλωνα-Οδυσσέας Ελύτης 4-3
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Κουκούλας, Καρμίρης, Βασιλακάκης
Παρατηρητής: Ντουνιάς

Τι κι αν ο Οδυσσέας Ελύτης προηγήθηκε με 0-2 χάρη στα γκολ του Μανιού (5') και του Αναιρούση (18'); Ο Κεραυνός κατόρθωσε να πάει με την ισοπαλία στα αποδυτήρια, χάρη στα τέρματα των Βαρνά (25') και Βουλγαρέλλη (45'). Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αφάλωνα γύρισε εντελώς το ματς με γκολ του Νικολάεφ (55'), ωστόσο ο Μαμουλέλλης έκανε το 3-3 (64') και έδωσε νέο ενδιαφέρον. Τελικώς, χάρη στο γκολ του Μπουντακόπουλο (74') ο Κεραυνός πήρε τη μεγάλη νίκη, που τον κρατά ζωντανό στη μάχη της παραμονής.

ΑΟ Πολιχνίτου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-0
Γήπεδο Πολιχνίτου
Κουλουδής, Ψύλλος, Λυρής
Παρατηρητής: Πηγάσης

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι στον Πολιχνίτο, με την ομώνυμη ομάδα και τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι είναι οι πιο άνετοι βαθμολογικά, απέχοντας 6 πόντους από την τελευταία θέση, ενώ η μάχη συνεχίζεται για τις τρεις υπόλοιπες ομάδες ως προς την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOUTS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

Φωτογραφία | Μανώλης Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey