Δώσε τα προγνωστικά σου!

04/05/2018 - 21:03

Στου δρόμου τα μισά βρίσκονται τα Playoffs της Α’ ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή της 4ης Αγωνιστικής το Σάββατο (5/5, 17:00) να είναι ικανή να αναδείξει ακόμα και τον πρωταθλητή, αν τα αποτελέσματα ευνοήσουν τον Αίγειρο.

Η ομάδα των Μυστεγνών υποδέχεται στο Ενωσιακό Θερμής τον Αιγέα Πλωμαρίου, θέλοντας τη νίκη που θα του εξασφαλίσει τον τίτλο ή τη μία από τις δύο ισοπαλίες που του αρκούν εφόσον κερδίσει στο άλλο ματς ο Όλυμπος τον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Φυσικά, στην ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα αρκεί ακόμα και 1 βαθμός, αν οι Αγιασώτες ηττηθούν στην έδρα τους το Σάββατο. Με αυτά τα δεδομένα, ο Αίγειρος είναι το απόλυτο φαβορί και μπορεί να κάνει από τώρα σχέδια για τους διπλούς τελικούς με τους πρωταθλητές Λήμνου.
Αλκιβιάδης ή Κεραυνός;

Στα Playouts διεξάγεται η 6η και τελευταία αγωνιστική της διαδικασίας. Τα πάντα έχουν κριθεί για Πολιχνίτο και Οδυσσέα Ελύτη, από τα ματς των οποίων ωστόσο θα κριθεί η παραμονή για Κεραυνό και Αλκιβιάδη.

Η ομάδα του Αφάλωνα βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, αφού δεν κρατά την τύχη της στα χέρια της. Χρειάζεται νίκη μέσα στον Πολιχνίτο και ταυτόχρονα ήττα του Αλκιβιάδη στη Θερμή από τον Οδυσσέα Ελύτη. Αν ο σύλλογος του Κάτω Τρίτους αποκομίσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, τότε θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου.

Μιλώντας στο «SL» ο έμπειρος προπονητής Φώτης Κοκκινέλλης έκανε τις προβλέψεις του για τα ματς του σαββατοκύριακου, εκτιμώντας πως ο Αίγειρος δεν χάνει τον τίτλο στα Playoffs, χρήζοντας ωστόσο τον Κεραυνό Αφάλωνα πιο πιθανό στην παραμονή από τα Playouts έναντι του Αλκιβιάδη.

Playoffs – 4η Αγωνιστική

Αίγειρος Μυστεγνών-Αιγέας Πλωμαρίου (5/5, 17:00)
Ενωσιακό Θερμής
Δουκάκης, Λυρής, Μέστρος
Παρατηρητής: Ψάνης

Σημείο: 1
«Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Αίγειρος, που είναι και ψυχολογικά ανεβασμένος από την εξέλιξη των Playoffs. Ο Αιγέας δεν έδειξε το αναμενόμενο πρόσωπο και νομίζω ότι θα παρουσιαστεί επηρεασμένος από όσα προηγήθηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο. Άσσος.»

Όλυμπος Αγιάσου-Ατρόμητος Ανεμώτιας (5/5, 17:00)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Παντελαίων, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής: Πελέκος

Σημείο: Χ
«Ο Όλυμπος εκτός από πολύ καλή είναι και πιο σταθερή ομάδα στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Βέβαια και ο Ατρόμητος έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ισοπαλία.»

Playouts – 6η Αγωνιστική

ΑΟ Πολιχνίτου-Κεραυνός Αφάλωνα (6/5, 17:00)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Κουλουδής, Λυρής, Οικονόμου, Πηγάσης

Σημείο: 2
«Μονόπλευρο το ενδιαφέρον σε αυτό το ματς. Ο Κεραυνός πρέπει να κάνει το χρέος του, να κερδίσει και να περιμένει τα ευχάριστα νέα από το άλλο ματς, ώστε να σωθεί. Πάω με το κίνητρο.»

Οδυσσέας Ελύτης-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (6/5, 17:00)
Ενωσιακό Θερμής
Κουκούλας, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής: Παπουτσέλλης

Σημείο: 1
«Ο Οδυσσέας Ελύτης, από τα μισά του Β’ Γύρου και μέχρι τώρα στα Playouts, έχει φανερώσει μια αγωνιστική εικόνα πολύ καλή. Θα παίξει χωρίς σκοπιμότητα απέναντι στον Αλκιβιάδη, που μπορεί να καίγεται για το βαθμό, αλλά δεν θα βρει αδιάφορο τον αντίπαλό του. Πάω με τον άσσο.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey