Παράταση στην αγωνία!

05/05/2018 - 19:17 Τελευταία τροποποίηση στις 05/05/2018 - 19:28

Ο Αίγειρος βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον Αιγέα (2-2) και έτσι η απονομή πήρε παράταση. Στο έτερο ματς των Playoffs, ο Όλυμπος κέρδισε στην Αγιάσο τον Ατρόμητο Ανεμώτιας (2-1) και αναπτέρωσε τις μαθηματικές του ελπίδες, δύο στροφές πριν το φινάλε.

Playoffs – 4η Αγωνιστική

Αίγειρος Μυστεγνών-Αιγέας Πλωμαρίου 2-2
Ενωσιακό Θερμής
Δουκάκης, Λυρής, Μέστρος
Παρατηρητής: Ψάνης

Την... μπουκιά από το στόμα του Αίγειρου πήρε ο Αιγέας, ισοφαρίζοντας την ομάδα των Μυστεγνών στις καθυστερήσεις. Το τελικό 2-2 παρέτεινε τη στέψη του πρωταθλητή, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Με γκολ του Λεονταρίδη προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, αλλά λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Χρυσάφης ισοφάρισε σε 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Τηνιακός πέτυχε το 2-1 και άρχισαν τα πανηγύρια τίτλου στο Ενωσιακό Θερμής, αλλά οι Πλωμαρίτες έφεραν το ματς στα ίσα με τον Καλανίδη σε 2-2 με τη λήξη, κόβοντας τα χαμόγελα των ανθρώπων του Αίγειρου.

Όλυμπος Αγιάσου-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-1 
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Παντελαίων, Μπάλιακα, Καρμίρης
Παρατηρητής: Πελέκος

Με τον Τόρα ο Όλυμπος πήρε προβάδισμα και μάλιστα μόλις στο 1ο λεπτό, με τους Αγιασώτες να διευρύνουν το σκορ με γκολ του Καλούλι (25'), ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Πετρουζέλλη στο δοκάρι. Στο 65' ο Μιχάλης Ελευθερίου μείωσε με κεφαλιά σε 2-1, μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση του ματς. Από το 79' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο γήπεδο, αλλά η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο 86' με την αποβολή του Μουτσουγιάννη. Στο 87'ο Πετρουζέλλης είχε και δεύτερο δοκάρι, που τράνταξε την εστία του Πάπαρη και το 2-1 έμεινε ως το τέλος.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOFFS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey