Γκολ με το τσουβάλι σε Αγιάσο και «Ταρλά»

13/05/2018 - 19:05 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2018 - 11:07

Ολοκληρώθηκε η σεζόν για την Α' ΕΠΣ Λέσβου, με την τυπικής διαδικασίας 6η Αγωνιστική των Playoffs, που περιελάμβανε δύο αναμετρήσεις με πάρα πολλά γκολ. Ο πρωταθλητής Αίγειρος προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νεαρά παιδιά του συλλόγου, εν όψει και των διπλών τελικών με τον πρωταθλητή Λήμνου, γνωρίζοντας βαριά ήττα στην Αγιάσο από τον Όλυμπο (8-0). Στο άλλο ματς, ο Αιγέας νίκησε δίκαια τον Ατρόμητο Ανεμώτιας στον «Ταρλά» (6-2). 

Η χρονιά είχε ολοκληρωθεί ουσιαστικά μεσοβδόμαδα, όταν ο Αίγειρος Μυστεγνών στέφθηκε πρωταθλητής Λέσβου μέσα στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, στο ματς με τον Ατρόμητο.

Playoffs - 6η Αγωνιστική

Αιγέας Πλωμαρίου-Ατρόμητος Ανεμώτιας 4-2 (3-2)
Στάδιο Μυτιλήνης
Δουκάκης, Οικονόμου, Βουλγαρέλλης
Παρατηρητής: Ψάνης

Χωρίς σκοπιμότητες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στον «Ταρλά», με τον Αιγέα Πλωμαρίου να φεύγει νικητής επί του Ατρόμητου Ανεμώτιας με σκορ 4-2, ολοκληρώνοντας έτσι με τρίποντο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν, με γκολ του Απ. Γρούβα μόλις στο 1ο λεπτό, ωστόσο μετά το πρώτο τέταρτο ανέλαβε δράση ο Π. Χρυσάφης, φτάνοντας μέσα σε 8 λεπτά σε ένα εντυπωσιακό χατ τρικ (17', 22' και 24'), δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η αντίδραση του Ατρόμητου ήταν άμεση, με τον Καποδίστρια να μειώνει σε 3-2 (27'), που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Μαμάκος είχε δοκάρι στο 57ο λεπτό, ωστόσο λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 4-2. Η ομάδα του Πλωμαρίου δεν έμεινε εκεί, σκοράροντας δύο ακόμη τέρματα μέχρι τη λήξη με τον Καλαμποκά (89') και τον Άνταμ (90').

Όλυμπος Αγιάσου-Αίγειρος Μυστεγνών 8-0 (3-0)
«Χριστοφίδειο» Αγιάσου
Βουρανής, Λυρής, Βλουτέλλης
Παρατηρητής: Πηγάσης

Επιλέγοντας να αγωνιστεί ουσιαστικά με την ομάδα νέων στο τελευταίο ματς των Playoffs και πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, ο πρωταθλητής Αίγειρος υπέστη βαριά ήττα από τον Όλυμπο στο «Χριστοφίδειο» με σκορ 8-0. Ο αγώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, αφού η ομάδα των Μυστεγνών είχε εξασφαλίσει το τρόπαιο από την προηγούμενη αγωνιστική. Με τον τρόπο αυτό ο Γιώργος Κουτρομπίλας έκρυψε τα σχέδιά του ενόψει των διπλών τελικών απέναντι στον Διαγόρα Σαρδών. Με αυτογκόλ του Ματζουράνη στο 12' έγινε το 1-0 και ακολούθως ο Τζιώτης πέτυχε το 2-0 (16'). Ο Πετρουζέλλης αστόχησε σε πεναλτι στο 43ο λεπτό, με τον Ζηρόπουλο να αποκρούει, αλλά τον έμπειρο μέσο των Αγιασωτών να παίρνει το ριμπάουντ, στέλνοντας για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Με την επανέναρξη του δευτέρου μέρους, ο Τσομπανέλλης πέτυχε το 4-0 (48') και λίγο μετά ο Καλαφάτης έγραψε και το 5-0 (56'), για να ακολουθήσει το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τζιώτη (61') και το 6-0. Οι Αγιασώτες ήταν ασταμάτητοι, πετυχαίνοντας το 7-0 με τον Καλούλι (71') και το τελικό 8-0 με τον Χουλιάρα στο 79ο λεπτό.

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των PLAYOFFS της Α' ΕΠΣ Λέσβου

Φωτογραφία | Μανώλης Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey