Ο τίτλος περνάει από το Πλωμάρι

21/03/2024 - 15:42 Τελευταία τροποποίηση στις 21/03/2024 - 17:10

Η 7η αγωνιστική των play offs της Α ΕΠΣ Λέσβου που μπορεί να κρίνει οριστικά τον πρωταθλητή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαρτίου με ώρα έναρξης των αναμετρήσεων στις 4 παρά τέταρτο το απόγευμα.

Στο «Μιχαλέλειο» γήπεδο του Πλωμαρίου, ο Αιγέας θα υποδεχθεί τον Όλυμπο Αγιάσου, έχοντας μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα του χαρίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση. Η ομάδα του Πλωμαρίου με ψυχολογία στα ύψη μετά το διπλό τίτλου στην Αγία Παρασκευή, θέλει να τελειώσει τη δουλειά στην έδρα της και να επιστρέψει ξανά στην κορυφή ξανά μετά από σχεδόν μια εικοσαετία. Ο Όλυμπος από την πλευρά του θέλει να διεκδικήσει ότι καλύτερο από όλες τις αναμετρήσεις μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να ολοκληρώσει την φετινή παρουσία του στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση.

Την ίδια ώρα στο γήπεδο των Λουτρών, ο Αετός θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα που χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς και στραβοπάτημα ταυτόχρονα του Αιγέα, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του έχουν απομείνει. Και οι γηπεδούχοι που επιστρέφουν από το ρεπό τους ψάχνουν πάντα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Ρεπό έχει ο Αρίων Μήθυμνας.

Για την 6η αγωνιστική των play outs, ο Αλκιβιάδης θα παίξει στο Κάτω Τρίτος με τη Φίλια, ενώ στα Παράκοιλα ο Ανδρονικάς θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γέρας. Ρεπό έχει ο Κεραυνός Αφάλωνα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey