Ανεξάρτητος και πιο δυνατός από ποτέ!

09/06/2015 - 12:24

Στις δικές του δυνάμεις, οι οποίες φαίνεται πως είναι και περισσότερες από ποτέ, θα βασιστεί και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Αιολικός, όπως προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα του Επιμελητήριου Λέσβου. Εκεί παραβρέθηκαν περισσότερα από 100 μέλη του ιστορικού σωματείου της Μυτιλήνης, παρακολουθώντας με αγωνία, αλλά και ικανοποίηση την εξέλιξη της βραδιάς.

Συνειδητά απών ήταν ο ισχυρός χρηματοδότης Παναγιώτης Τρύφων, ο οποίος απέστειλε επιστολή προς το σώμα, σε μια προσπάθεια να αποφύγει κάθε πιθανή σύγκρουση που μπορούσε να δημιουργηθεί, εφόσον στο Επιμελητήριο παρευρισκόταν και εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, όπως είχε διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ των παραγόντων της καλλονιάτικης ΠΑΕ για το ποιος θα την εκπροσωπήσει, την ώρα που γινόταν πια ολοφάνερο πως από την πλευρά της διοίκησης του Αιολικού είχαν βρεθεί οι λύσεις για την πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Το προεδρείο που εκλέχθηκε να συντονίσει τη διαδικασία, έδωσε το λόγο στον Σταύρο Γρυπιώτη, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναδρομή στα όσα συνέβησαν την προηγούμενη χρονιά. Αναφερόμενος στο σχεδιασμό, στους παίκτες και στον προπονητή που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, επεσήμανε πως έγιναν λάθη, τα οποία όμως δεν απομάκρυναν τον Αιολικό του Βαγγέλη Γούτη από το στόχο της ανόδου, κυρίως λόγω συγκυριών και κάποιων αρνητικών αποτελεσμάτων των αντιπάλων του, που κρατούσαν την ομάδα της Μυτιλήνης σε απόσταση αναπνοής. Για την περίοδο Παναγόπουλου επεσήμανε πως ήταν μια επιλογή ανώτερης κατηγορίας, που πίστευε ότι θα δώσει στην ομάδα το κάτι παραπάνω, αλλά τελικά ίσως η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα να μην κατάφεραν να πλησιάσουν τον επαγγελματισμό του, ή να μην μπόρεσε ο ίδιος ο προπονητής να πλησιάσει τον ερασιτεχνισμό του Αιολικού και της κατηγορίας. Αναφορικά με τους λόγους της απομάκρυνσής του, τόνισε πως ήταν το ότι η ομάδα δε χτύπησε κάποια παιχνίδια, όπως θα ήθελαν οι διοικούντες, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ανακόλουθοι στις δεσμεύσεις που είχαν δώσει σε ομολόγους τους σε άλλους συλλόγους του ομίλου. Ενώ επίσης ανέφερε ότι ο ίδιος ως Πρόεδρος είχε την εν λευκών διαχείριση στα ζητήματα του συλλόγου από την οικογένεια Τρύφωνα. Δε θέλησε πάντως να κάνει καμία αναφορά στους λόγους που αποχώρησαν οι Κομνηνός και Πολυζώνης από το τεχνικό τιμ, επί θητείας Παναγόπουλου στον Αιολικό.

Ο Σταυρός Γρυπιώτης στάθηκε στη δημιουργία του προπονητικού κέντρου στην Αγία Μαρίνα, τονίζοντας πως θα λύσει πάρα πολλά προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα όλη τη χρονιά, ενώ έβγαλε και είδηση σχετικά με τις ακαδημίες, χωρίς πάντως να θέλει να επεκταθεί περισσότερο, τονίζοντας πως υπάρχει προχωρημένος σχεδιασμός και σε συνδυασμό με το προπονητικό θα αποτελέσουν την προίκα του Αιολικού για τα επόμενα χρόνια. 

Ακολούθως, η συζήτηση μεταφέρθηκε στο θέμα του Λαλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στην ΕΠΟ, η οποία δικαίωσε πρωτόδικα τον Αιολικό και τον παίκτη, αλλάζοντας την ετυμηγορία της στην επιτροπή εφέσεων, στέλνοντας ξανά το δελτίο του ποδοσφαιριστή στον Όλυμπο Αγιάσου. Για ακόμα μία φορά, ο Σταύρος Γρυπιώτης επεσήμανε πως από την πλευρά της η διοίκηση του Αιολικού πρόσφερε ανταλλάγματα για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, όμως οι άνθρωποι της ομάδας της Αγιάσου δεν επιθυμούσαν να δώσουν ένα τέλος στη συγκεκριμένη διαμάχη, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey