Κλείνει προπονητή από Football League!

15/06/2015 - 18:35

Η διοίκηση του Αιολικού φαίνεται πως κατέληξε στον εκλεκτό της για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και να οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης σε ανώτερες κατηγορίες, όπως αποκάλυψε από το πρωί η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ".

Ο Πρόεδρος Σταύρος Γρυπιώτης χειρίζεται αποκλειστικά τις επαφές, έπειτα από την εισήγηση του Γιώργου Κουτρομπίλα και όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν άμεσες εξελίξεις. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο προπονητής, με τον οποίο «φλερτάρει» ο Αιολικός, είχε μέχρι χθες υποχρεώσεις με την ομάδα του στα play outs της Football League, αλλά από σήμερα μπορεί να διαπραγματευτεί με τους παράγοντες των Μυτιληνιών, δίχως να υπάρχει κάποιου είδους δέσμευση.

Οι άνθρωποι του Αιολικού έψαξαν αρκετά πριν καταλήξουν στον συγκεκριμένο τεχνικό, βέβαια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν τελικά οι προσπάθειες της διοίκησης των Μυτιληνιών θα ευοδωθούν. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από το ρεπορτάζ της «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», πρόκειται για νεαρό και φιλόδοξο προπονητή, για τον οποίο θα πρέπει να γίνει υπέρβαση ώστε να πειστεί να… κατηφορίσει στη Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Αιολικού, έστω κι αν έχει πειστεί ότι η ομάδα θα έχει στόχο ανόδου στη Football League.

Το εγχείρημα του Αιολικού λοιπόν έχει συγκεκριμένες δυσκολίες. Και μία επιπρόσθετη αφορά τις φιλοδοξίες του υποψήφιου προπονητή, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στα play outs μετέβη σήμερα στη Ρόδο για να παρακολουθήσει τη σχολή προπονητών για την απόκτηση διπλώματος UEFA Pro. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες της «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», η τελική επαφή του Προέδρου του Αιολικού με τον υποψήφιο τεχνικό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα στο «σμαραγδένιο» νησί.

Μόλις οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Αιολικού με τον νέο προπονητή, θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τις αποδεσμεύσεις, τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές. Συζητήσεις έχουν γίνει αρκετές σε όλα τα επίπεδα, όμως τίποτα δε θα προχωρήσει δίχως τη σύμφωνη γνώμη του νέου τεχνικού ηγέτη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αιολικός «χτυπά» από το πάνω ράφι, έχοντας πλέον και την έξωθεν καλή μαρτυρία, μετά από χρόνια, της ομάδας που είναι απόλυτα συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey