Μέσα οι νέοι για Λεβάντε!

09/01/2016 - 16:33 Τελευταία τροποποίηση στις 09/01/2016 - 16:44

Ο Αιολικός βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Ζάκυνθο, όπου το πρωί της Κυριακής θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Λεβάντε στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Α' Γύρου στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Μυτιλήνης αναχώρησε χθες για τον τελικό της προορισμό στο δυσκολότερο ταξίδι του ομίλου, από ανατολή προς δύση. Ο αγώνας με τον ΑΟ Λεβάντε είναι πρωινός, με ώρα έναρξης τις 11:00 ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά ο Αιολικός κατά την επιστροφή του στη Λέσβο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Πάρη Μπακάλη, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κόντρα στον Παναρκαδικό και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Τρύφωνας Κρουσταλέλης. Ωστόσο, οι δύο νεοαποκτηθέντες Δημήτρης Ηλιόπουλος και Πιερ Καλαγκάνης βρίσκονται κανονικά στη 18άδα και ενδεχομένως να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά, οι 18 που επέλεξε ο προπονητής του Αιολικού για το αυριανό ματς είναι: Πουρής, Ζαχαρής, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Καδής, Μανουσάκης, Κίστα, Κέρι, Σίμωσης, Ηλιόπουλος, Καλαγκάνης, Λαλάς, Μίχος, Γάλας, Σαλταμάρας, Μαρίνος, Μ. Σαμπάνης Μάκης και Γ. Σαμπάνης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Μαχαιράδου της Ζακύνθου, το οποίο χαρακτηρίζουν οι πολύ μικρές διαστάσεις του. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Λάττα και Ασημακόπουλο, άπαντες του Συνδέσμου Ηλείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey