Πέρασε με τεσσάρα από τη Ζάκυνθο!

10/01/2016 - 13:07 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2016 - 15:08

Ο Αιολικός ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του για τον Α' Γύρο του 3ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, νικώντας τον ΑΟ Λεβάντε στη Ζάκυνθο με σκορ 1-4!

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είδε τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζονται ορεξάτοι μετά τη διακοπή, έχοντας αρκετά καλά διαστήματα όποιυ δημιούργησαν πολλές φάσεις, φτάνοντας με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, σκοράροντας ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές. Κέρδος για την ομάδα της Μυτιλήνης ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Ηλιόπουλος, που άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με σουτ και σκόραρε επίσης στο 1-4, με δυνατό βολέ από το ύψος του πέναλτι στο 60ο λεπτό.

Ενδιάμεσα, οι "κυανόλευκοι" πήγαν με το υπέρ τους 0-2 στα αποδυτήρια, χάρη σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπύρου Μίχου. Ωστόσο, με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι μείωσαν με 1-2 στο 47ο λεπτό, με την άμυνα του Αιολικού να πιάνεται στον... ύπνο, σε μια βαθιά μπαλιά και τον Μαρούδα να πλασάρει εύστοχα στην έξοδο τον Πουρή. Όμως, λίγο οι φωνές του Γιάννη Ταουσιάνη από τον πάγκο, λίγο η εγρήγορση των ποδοσφαιριστών, έφεραν άμεσα το 1-3 με όμορφη γκολ του Γιάννη Σίμωση (57') και τρία λεπτά αργότερα το τελικό 1-4 με τον Ηλιόπουλο.

Στα αξιοσημείωτα, η απόφαση του Ταουσιάνη να περάσει στο 80ο λεπτό στο ματς τον νεαρό Χρήστο Μαρίνο, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Γ' Εθνική. Γενικότερα, η εμφάνιση της ομάδας της Μυτιλήνης ήταν αρκετά καλή, ιδίως μεσοεπιθετικά, πατώντας συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή και αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου και για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

Άξια αναφοράς επίσης, η παρουσία φίλων του Αιολικού στο Γήπεδο Μαχαιράδου, στο πιο μακρινό και δύσκολο -από κάθε άποψη- ταξίδι, από το οποίο όμως δεν έλειψε η υποστήριξη προς την ομάδα της Μυτιλήνης, με συνθήματα, φωνές και πανό, που σχολιάστηκε μάλιστα θετικότατα ακόμα κι από τους αντιπάλους!

ΛΕΒΑΝΤΕ (Θ. Σταματόπουλος): Κυρ. Μαρίνος, Κολομπάκης (75’ Γκελάι), Γεωργούσης, Οικονομόπουλος, Πυλαρινός, Ι. Μαρίνος (80’ Μεταξάς), Π. Μαρούδας, Μπινιχάκης, Μ. Μαρούδας, Κομιώτης (83’Σπίνος), Κωστακιώτης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Ταουσιάνης): Πουρής, Καλαγκάνης, Γάλας, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Μίχος, Καδής (80' Μαρίνος), Κέρι (74' Λαλάς), Μανουσάκης, Ηλιόπουλος (65' Κίστα), Σίμωσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey