Φορτσάρει για δύο μεταγραφές!

12/01/2016 - 15:22

Στον Αιολικό υπήρξε μια στασιμότητα τις τελευταίες ημέρες σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνεχίζονταν οι επαφές με υποψήφιους στόχους. Το μυαλό όλων βρισκόταν στον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Λεβάντε κι από τη στιγμή που ήρθαν και τα ευχάριστα νέα από το ντέρμπι Σπάρτης-Παναργειακού, μπήκε σε εφαρμογή ο σχεδιασμός και δεν αποκλείεται από αύριο κιόλας να υπάρχουν εξελίξεις, εν όψει και της αναμέτρησης με τη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" η ομάδα της Μυτιλήνης έχει λάβει την απόφαση να προχωρήσει άμεσα σε δύο προσθήκες, που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ της και θα προσφέρουν έτοιμες λύσεις στη διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη, εν όψει της απαιτητικής συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Πριν λίγες εβδομάδες, μιλώντας στο "SL" ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, είχε δώσει το στίγμα των προθέσεων της διοίκησης για απόκτηση και δεύτερου επιθετικού, μετά τον Ηλιόπουλο, αλλά και ενός μέσου. Πλέον όμως, απ' ότι φαίνεται κάτι έχει αλλάξει στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας, που στρέφονται πλέον και στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Η απόκτηση μέσου προς το παρόν έχει "παγώσει", ωστόσο στο προσκήνιο παραμένει πάντοτε το όνομα του Πάβλι Βανγκέλι -όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ της η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"- με τον παίκτη να βρίσκεται σταντ - μπάι, έχοντας δικαίωμα συμμετοχής μετά την 1η Φεβρουαρίου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey