Καταδικάζει τις οπαδικές ακρότητες η διοίκηση!

12/01/2016 - 17:04 Τελευταία τροποποίηση στις 12/01/2016 - 17:16

Επίσημη θέση πήρε η διοίκηση του Αιολικού αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στη λήξη του αγώνα ΑΕΛΚ - Παναθηναϊκός, όταν από την κερκίδα των φίλων του "τριφυλλιού" υψώθηκε σημαία του Αιολικού, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα "ΑΙΟ-ΑΙΟ" ή "Ειν' ωραίο να'σαι ΑΙΟ", θέλοντας να... πικάρουν τους φίλους της Καλλονής.

Πιστοί στην πάγια θέση του συλλόγου, οι άνθρωποι του Αιολικού επεσήμαναν για ακόμα μία φορά πως στήριζαν ανέκαθεν και στηρίζουν ακόμα και σήμερα τις προσπάθειες της ΑΕΛΚ, σε αντίθεση με εκείνη που εκφράζει με κάθε τρόπο την αποστροφή της προς το σύλλογο, καταδικάζοντας τις ενέργειες όσων "δυναμίτισαν" το κλίμα στον "Ταρλά". Αξίζει να σημειωθεί, ότι με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό κινήθηκε με τη λήξη, εκνευρισμένος, προς την κερκίδα των φίλων του Παναθηναϊκού ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης για να τους ζητήσει το λόγο, παίρνοντας ωστόσο μια γενικευμένη αντίδραση από την "πράσινη" εξέδρα, που του "χρέωσε" επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκαλώντας "παράρτημα" την ομάδα της Καλλονής και φωνάζοντας του "Εκεί εκεί στη Β' Εθνική".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αιολικού: "Πληροφορηθήκαμε ότι στον χθεσινό αγώνα μεταξύ ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκού, οπαδοί του Παναθηναϊκού ανήρτησαν σημαία του Αιολικού και φώναξαν συνθήματα κατά της ΑΕΛ Καλλονής, πράξεις καταδικαστέες από την πλευρά μας, διότι δεν συνάδουν με το φίλαθλο πνεύμα και με την νοοτροπία που μας διέπει από την ίδρυσή μας ως Αιολικός Μυτιλήνης.

Δηλώνουμε ότι εμείς, ως Αιολικός Μυτιλήνης, ανέκαθεν στηρίζαμε και στηρίζουμε τις προσπάθειες της ΑΕΛ Καλλονής σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, εν αντιθέσει με αυτήν, η οποία μέχρι σήμερα δυστυχώς έχει αποδείξει με κάθε πρόσφορο τρόπο την αποστροφή της στην ομάδα μας.

Καταδικάζουμε αυτά τα γεγονότα, ευχόμαστε και ζητάμε από τους οπαδούς των αντιπάλων της ΑΕΛΚ να μην επαναλάβουν πράξεις που προσβάλλουν τους ίδιους, το άθλημα και τον αθλητισμό και κυρίως τον τόπο μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey