Διπλό χτύπημα με Αθανασόπουλο και Κρητικό!

13/01/2016 - 17:04 Τελευταία τροποποίηση στις 13/01/2016 - 18:24

Πήρε φόρα ο Αιολικός και η μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζεται σε όλες τις θέσεις, με τη διοίκηση του συλλόγου να έρχεται σε συμφωνία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, τον αμυντικό Κώστα Κρητικό και τον επιθετικό Βασίλη Αθανασόπουλο.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στη Μυτιλήνη και μάλιστα πραγματοποίησαν το μεσημέρι την πρώτη τους προπόνηση με τα "κυανόλευκα", υπό βροχή (φωτό), έστω και αν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αφού μετέβησαν κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο προπονητικό κέντρο της Αγίας Μαρίνας.

Ο Κώστας Κρητικός είναι 24 ετών κι αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός μπακ. Αποτέλεσε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-11 επί θητείας Ερνέστο Βαλβέρδε. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Ζάκυνθο (2010, 11 ματς) και στον ΠΑΟ Ρουφ (2011, 9 ματς), ενώ ακολούθως μεταγράφηκε ως ελεύθερος στη Γλυφάδα (2011, 6 ματς). Έπαιξε επίσης σε Εθνικό (2012-13, 16 ματς), την ερασιτεχνική FC Pommern Greifswald στη Γερμανία (2013, 13 ματς), ενώ πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στο Φωστήρα (2014, 12 ματς), πριν μεταγραφεί στον ΟΦΗ με τον οποίο όμως δεν απέκτησε ποτέ δικαίωμα συμμετοχής λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στους Κρητικούς. Φέτος, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου με την Επισκοπή (8 ματς) και ήταν συμπαίκτης του Δημήτρη Ηλιόπουλου.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Φέτος βρέθηκε στο δρόμο του Αιολικού ως αντίπαλος, αγωνιζόμενος στην Καλαμάτα, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στους Μυτιληνιούς στο 1-1 του Α' Γύρου. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ορφέα Ελευθερούπολης στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, ενώ παλαιότερα έχει ενισχύσει ξανά την Καλαμάτα σε Β' και Γ' Εθνική, αλλά και τον Μεσσηνιακό.

Στον Αιολικό αναζητούν και πέμπτη προσθήκη, μετά την απόκτηση των Ηλιόπουλου, Καλαγκάνη, Κρητικού και Αθανασόπουλου, ενώ αναμένεται να γίνουν και δύο αποδεσμεύσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey