Και επίσημα Κρητικός, Αθανασόπουλος

14/01/2016 - 14:58

Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το "SL", ο Αιολικός ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Κώστα Κρητικού και του Βασίλη Αθανασόπουλου, δίνοντας τα χέρια σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται από χθες στη Μυτιλήνη και μάλιστα πραγματοποίησαν και την πρώτη τους προπόνηση, έστω και σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ από σήμερα θα τεθούν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη, έχοντας κανονικά δικαίωμα συμμετοχής για την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χαλκίδα (24/1).

Ο Κώστας Κρητικός είναι 24 ετών κι αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός μπακ. Αποτέλεσε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-11 επί θητείας Ερνέστο Βαλβέρδε. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Ζάκυνθο (2010, 11 ματς) και στον ΠΑΟ Ρουφ (2011, 9 ματς), ενώ ακολούθως μεταγράφηκε ως ελεύθερος στη Γλυφάδα (2011, 6 ματς). Έπαιξε επίσης σε Εθνικό (2012-13, 16 ματς), την ερασιτεχνική FC Pommern Greifswald στη Γερμανία (2013, 13 ματς), ενώ πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στο Φωστήρα (2014, 12 ματς), πριν μεταγραφεί στον ΟΦΗ με τον οποίο όμως δεν απέκτησε ποτέ δικαίωμα συμμετοχής λόγω της τιμωρίας που επιβλήθηκε στους Κρητικούς. Φέτος, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου με την Επισκοπή (8 ματς) και ήταν συμπαίκτης του Δημήτρη Ηλιόπουλου.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην επίθεση. Φέτος βρέθηκε στο δρόμο του Αιολικού ως αντίπαλος, αγωνιζόμενος στην Καλαμάτα, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στους Μυτιληνιούς στο 1-1 του Α' Γύρου. Πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ορφέα Ελευθερούπολης στον 1ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, ενώ παλαιότερα έχει ενισχύσει ξανά την Καλαμάτα σε Β' και Γ' Εθνική, αλλά και τον Μεσσηνιακό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey