Κανονικά με κόσμο στο πλευρό του!

14/02/2016 - 12:46

Οι φίλαθλοι του Αιολικού παρά τις απαγορεύσεις, τα μπλόκα και την αρνητική στάση αρχικά της διοίκησης της Σπάρτης, βρίσκονται τελικά στις κερκίδες του Σταδίου της Λακωνίας για να ενισχύσουν με την παρουσία τους, τη φωνή και το πάθος τους τους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη στο μεγάλο ντέρμπι του 3ου Ομίλου.

Με αρκετές διαπραγματεύσεις στα μπλόκα της εθνικής οδού, το πούλμαν που μετέφερε τους φίλους των "κυανόλευκων" στη Σπάρτη, εκεί όπου θα ενώσουν τις φωνές τους με μερικούς υποστηρικτές της ομάδας, που βρίσκονται από χθες εκεί. Συνολικά περίπου 25 φίλαθλοι βρίσκονται στο πλευρό του Αιολικού, ο οποίος θα προσπαθήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα, σε μια μάχη που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει και την άνοδο!

Στην αποστολή του Αιολικού για το μεγάλο αυτό ματς που ξεκινά σε λίγα λεπτά (13:00) βρίσκονται οι: Πουρής, Ζαχαρής, Καδής, Καλαγκάνης, Κρητικός, Κριπιντίρης, Μπράκουλα, Σαλταμάρας, Βανγκελί, Μίχος, Μπακάλης, Κέρι, Κίστα, Λαλάς, Μανουσάκης, Τσιλιγκίρης, Αθανασόπουλος και Σίμωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey