ΣΦΑΜ για παίκτες, Ταουσιάνη και Μίχο!

18/02/2016 - 18:52 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2016 - 19:03

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης τοποθετήθηκε με διπλή του ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στον Αιολικό, στέλνοντας μηνύματα με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, ευχαριστεί και εύχεται καλή συνέχεια στον Γιάννη Ταουσιάνη, καλωσορίζοντας τον νέο τεχνικό Πέτρο Μίχο.

Αναλυτικά: "Στις ΧΑΡΕΣ και στις ΛΥΠΕΣ μαζί είναι ένα από τα πανό που σας ακολουθεί κάθε Κυριακή. Οι ΧΑΡΕΣ τελικά είναι μονό δικές σας, εμείς εισπράττουμε μονό ΛΥΠΕΣ.

Μέχρι τώρα έχουμε διαβάσει υποσχέσεις για ανόδους από παίχτες με βαριά βιογραφικά, έχουμε ακούσει για κόντρες μέσα στα αποδυτήρια, βλέπουμε με τα μάτια μας μια ομάδα χωρίς πάθος και θέληση για νίκη, δίνοντας μας το δικαίωμα να μιλάμε για "κότες" όταν η μπάλα καίει μέσα στο γήπεδο. Σας καλούμε να βάλετε πάνω από όλα τον στόχο της ομάδας και τον ποδοσφαιρικό σας εγωισμό και όχι τα "πάρτυ σας" και τα αρχηγιλίκια. Δεν έχετε σεβαστεί εμάς, το Δ.Σ και κυρίως τον Παναγιώτη Τρύφωνα για την εμπιστοσύνη που σας δείχνουμε. Λοιπόν αυτή θα είναι η τελευταία Κυριακή που θα κρεμάσουμε το πανό μας και ευχόμαστε η επόμενη φορά να είναι την τελευταία αγωνιστική πανηγυρίζοντας την άνοδο όλοι μαζί και ας είναι η μονή ΧΑΡΑ που θα δούμε...
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
ΣΦΑΜ-ΘΥΡΑ 3"

"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, μετά την αποχώρηση του κ.Ταουσιάνη, τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια. Επίσης, θέλουμε να καλωσορίσουμε, τον νέο μας προπονητή, Πέτρο Μίχο και να του ευχηθούμε δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

ΣΦΑΜ- ΘΥΡΑ 3"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey